Пневматическая винтовка (PCP) Aselkon MX7-S Wood (кал. 4,5 мм)

Пневматическая винтовка (PCP) Aselkon MX7-S Wood (кал. 4,5 мм)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

18 200

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компания Aselkon новичок на рынке PCP пневматики, но не новичок в производственном бизнесе. С 2006 года компания производит подъёмные краны различной сложности, от автомобильных до корабельных. Недавно компания занялась производством автоматических охотничьих ружей 12-го калибра, а в этом году добралась до РСР пневматики. И, несмотря на столь короткий срок, уже выпустила внушительную линейку различных моделей РСР винтовок. Преимуществом данных винтовок, является замкнутый цикл производства на заводе компании, от А до Я. Закупается только сырьё, и после прохождения проверки качества, из сырья производятся абсолютно все компоненты винтовок, от деревянных и пластиковых лож, до манометров и стволов. Что обеспечивает контроль качества на всех этапах производства и сборки.

Пневматична PCP гвинтівка Aselkon MX7-S Black – укорочена версія моделі МХ-7. Компонування виконане за схемою булл-пап , що дозволило скоротити загальну довжину гвинтівки. При цьому на відміну від попередньої моделі (Aselkon MX7) був так само вкорочений стовбур, що зробило гвинтівку ще компактнішою і маневренішою. Тепер стріляти зі становища стоячи і з коліна стало ще комфортніше. Загальна довжина цієї гвинтівки складає всього 650 мм, а стовбура 450 мм. Гвинтівка добре збалансована і важить лише 3.7 кг.

Ложе з регульованим підщечником, виконане з натуральної деревини (горіх), має м'який потиличник, який не тільки пом'якшує і без того незначну віддачу, але й забезпечує зручнішу вкладку, завдяки чому ви зможете вести більш купку і прицільну стрілянину.

Вбудований резервуар високого тиску об'ємом 275 куб. див . на 20% більше, ніж у інших гвинтівок цього класу, і забезпечує максимальний тиск у 200 бар . Це дозволяє зробити близько 80 пострілів із однієї заправки .

Гвинтівка не має відкритих прицільних пристосувань, але має вбудовану планку Picatinny 22 мм ., для кріплення різних оптичних прицілів. У передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки або додаткову планку Пікатінні для кріплення різних пристосувань (ліхтарик, ЛЦУ і т.д.).

Початкова швидкість вильоту кулі становить середньому 270 м/с ., а енергія 22 Дж . Взвод гвинтівки здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності на краще.

Постачається у пластиковому кейсі, досить міцному та зручному для транспортування. У комплект поставки входять два магазини барабанного типу на 14 кульок, але також є можливість стрільби одиночними пострілами шляхом прямого заряджання.

Гвинтівка чудово підійде як для спортивної стрільби по мішеням, так і для розважальної стрільби на природі.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 650
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Місткість магазина
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!