Пневматична гвинтівка (PCP) Aselkon MX7-S Black (кал. 4,5 мм)

Пневматична гвинтівка (PCP) Aselkon MX7-S Black (кал. 4,5 мм)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

16 760

Немає в наявності

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Aselkon новачок на ринку PCP пневматики, але не новачок у виробничому бізнесі. З 2006 року компанія виготовляє підйомні крани різної складності, від автомобільних до корабельних. Нещодавно компанія зайнялася виробництвом автоматичних мисливських рушниць 12-го калібру, а цього року дісталася РСР пневматики. І, незважаючи на такий короткий термін, вже випустила значну лінійку різних моделей РСР гвинтівок. Перевагою даних гвинтівок є замкнутий цикл виробництва на заводі компанії, від А до Я. Закуповується тільки сировина, і після проходження перевірки якості, з сировини виготовляються абсолютно всі компоненти гвинтівок, від дерев'яних і пластикових лож, до манометрів і стволів. Що забезпечує контроль якості на всіх етапах виробництва та збирання.

Пневматическая PCP винтовка Aselkon MX7-S Black - укороченная версия модели МХ-7. Компоновка выполнена по схеме булл-пап, что позволило сократить общую длину винтовки. При этом в отличии от предыдущей модели (Aselkon MX7) был так же укорочен ствол, что сделало винтовку ещё более компактной и манёвренной. Теперь стрелять из положения стоя и с колена стало ещё более комфортно. Общая длинна этой винтовки, составляет всего 650 мм., а ствола 450 мм. Винтовка хорошо сбалансирована и весит всего 3.8 кг.

Ложе с регулируемым подщёчником, выполнено из ударопрочного пластика, имеет мягкий затыльник, не только смягчающий и без того незначительную отдачу, но и обеспечивает более удобную вкладку, благодаря чему вы сможете вести более кучную и прицельную стрельбу.

Вбудований резервуар високого тиску об'ємом 275 куб. див . на 20% більше, ніж у інших гвинтівок цього класу, і забезпечує максимальний тиск у 200 бар . Це дозволяє зробити близько 80 пострілів із однієї заправки .

Гвинтівка не має відкритих прицільних пристосувань, але має вбудовану планку Picatinny 22 мм ., для кріплення різних оптичних прицілів. У передній нижній частині цівки є технологічний отвір з гвинтом, що дозволяє встановити сошки або додаткову планку Пікатінні для кріплення різних пристосувань (ліхтарик, ЛЦУ і т.д.).

Початкова швидкість вильоту кулі становить середньому 270 м/с ., а енергія 22 Дж . Взвод гвинтівки здійснюється за допомогою затвора, важільного типу, дозволяючи не зводити очей з мішені, і вносити відповідні поправки при стрільбі. Ручний запобіжник розташований трохи нижче затвора і дозволяє перевести гвинтівку в режим вогню одним рухом відразу після взводу. Регульований спусковий гачок дозволяє підлаштувати плавність спуску спеціально для вас, що також позначається на точності на краще.

Постачається у пластиковому кейсі, досить міцному та зручному для транспортування. У комплект поставки входять два магазини барабанного типу на 14 кульок, але також є можливість стрільби одиночними пострілами шляхом прямого заряджання.

Гвинтівка чудово підійде як для спортивної стрільби по мішеням, так і для розважальної стрільби на природі.

]]>

Характеристики

Загальна довжина
  • 650
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 450 мм
Місткість магазина
Тип зводу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!