Пістолет тренувальний гумовий Україна

Пістолет тренувальний гумовий Україна

Продавець:SPORTGIANT

4.5/5  ( 45 оцінок )

55

Немає в наявності

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призначений для навчання прийомів бою та самооборони. Тренувальний аналог справжнього пістолета забезпечує оптимальний тренувальний процес. Дозволяє виконувати найреалістичніші сценарії бою, вивчати маневри нападу та оборони, прийоми озброєння противника та інші маніпуляції зі зброєю.
Незважаючи на те, що це гума, пістолет відмінно тримає свою форму і за допомогою нього можна відпрацьовувати навички обеззброєння як із справжнім. .
Використовуючи гумові тренувальні пістолети, можна відточити техніку бою із застосуванням зброї. Пістолет максимально реалістично імітує бойову зброю, ці муляжі ефективно використовуються в тренуваннях, відпрацюванні ударів і прийомів роззброєння противника, показових виступах і в будь-яких інших завданнях, де потрібне наближення до реальності, але не екстремальна небезпека та ризик. властиві використанню цих пістолетів Під час проведення спарингів або демонстрації небезпечних прийомів з тренувальною зброєю не потрібно переживати про безпеку та захист противника від травм. Спеціальний матеріал, з якого виготовляються тренувальні пістолети, має граничну гнучкість, що унеможливлює варіант отримання трав.

Характеристики

Матеріал
  • Гума
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами