Кріплення для приціли Leupold PRW2 30mm Low Matte (174083)

Посадкове місце (Діаметр кілець)
Планка кронштейна

Кріплення для приціли Leupold PRW2 30mm Low Matte (174083)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

4 741

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Компанія Leupold & Stevens була заснована German Markus Friedrich (Fred) Leupold і Adam Voelpel в 1907 році в містечку Бівертон, Орегон, США. (Beaverton, Oregon, United States). Спочатку підприємство займалося виробництвом геодезичного і навігаційного обладнання, саме знання, отримані в ході лагодження та конструювання цих приладів, дозволили компанії досягти таких вражаючих результатів у виробництві оптичних прицілів, біноклів і телескопів. Досвід по роботі з високоточними оптичними приладами, а також за їх водозащите інженери компанії блискуче перенесли в сферу виробництва оптичних прицілів. Всі лінзи, що входять в конструкцію продукції Leupold – як зовнішні, так і внутрішні, мають спеціальне захисне покриття, яке не тільки захищає їх від механічних пошкоджень, осідання пилу і вологи, але і підвищує світлопропускну здатність лінз до 98 відсотків.

Приціли Leupold різних моделей і лінійок відрізняються лише типом покриття лінзи. Наприклад, позначення «fully multicoated» на оптиці Leupold означає, що кожна лінза (включаючи не тільки зовнішні, але і внутрішні) прицілу покрита кількома захисними шарами (multicoat 3, multicoat 4 і так далі). «Fully coated» - кожна з лінз прицілів Leupold покривається лише одним захисним шаром. У більшості випадків, в якості покриття застосовується фторид магнію. Оптика Leupold з позначенням «Standard coated» включає в себе систему лінз з багатошаровим, а також повним покриттям.
Лінійка прицілів американської фірми настільки широка, що дозволить навіть самому вередливому мисливцеві підібрати ідеальний варіант приладу по діаметру, габаритам і вазі.

Характеристики

Посадкове місце (Діаметр кілець)
Планка кронштейна
Висота
Фіксація на зброї
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами