Кріплення для прицілу Leupold QR 30mm Medium Matte (49931)

Посадкове місце (Діаметр кілець)

Кріплення для прицілу Leupold QR 30mm Medium Matte (49931)

Продавець:digtec

4.3/5  ( 345 оцінок )

2 878

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис


Компанія Leupold & Stevens була заснована German Markus Friedrich (Fred) Leupold та Adam Voelpel у 1907 році в містечку Бівертон, Орегон, США. (Beaverton, Oregon, United States). Спочатку підприємство займалося виробництвом геодезичного та навігаційного обладнання, саме знання, отримані в ході ремонту та конструювання цих приладів, дозволили компанії досягти таких вражаючих результатів у виробництві оптичних прицілів, біноклів та телескопів. Досвід роботи з високоточними оптичними приладами, а також з їх водозахисту інженери компанії блискуче перенесли у сферу виробництва оптичних прицілів. Всі лінзи, що входять до конструкції продукції Leupold – як зовнішні, так і внутрішні – мають спеціальне захисне покриття, яке не тільки оберігає їх від механічних пошкоджень, осідання пилу та вологи.

Приціли Leupold різних моделей та лінійок відрізняються лише типом покриття лінзи. Наприклад, позначення "fully multicoated" на оптиці Leupold означає, що кожна лінза (включаючи не тільки зовнішні, а й внутрішні) приціла покрита декількома захисними шарами (multicoat 3, multicoat 4 і так далі). "Fully coated" - кожна з лінз прицілів Leupold покривається лише одним захисним шаром. Найчастіше, як покриття застосовується фторид магнію. Оптика Leupold з позначенням «Standard coated» включає систему лінз з багатошаровим, а також повним покриттям.
Лінійка прицілів американської фірми настільки широка, що дозволить навіть найвибагливішому мисливцеві підібрати ідеальний варіант приладу за діаметром, габаритами та вагою. 

Характеристики

Посадкове місце (Діаметр кілець)
Висота
Фіксація на зброї
Матеріал
  • сталь
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами