Кулі Specna Arms by BLS Edge Precision BIO 0.28g 1kg Tracer Green

Кулі Specna Arms by BLS Edge Precision BIO 0.28g 1kg Tracer Green

Продавець:Active Service

5/5  ( 27 оцінок )

1 301

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Трасерні кулі для страйкболу з професійної лінійки EDGE від Specna Arms. Випускаються у співробітництві з тайванською компанією BLS — відомим виробником страйкбольних "боєприпасів" прецизійного рівня.

Діаметр кожної кульки становить 5.95 мм з максимальним відхиленням у +/- 0.005 мм; а різниця у вазі між окремими пакетами не перевищує 0.01 р. Завдяки цьому кулі Specna Arms by BLS Edge Precision BIO 0.28 g Tracer Green чудово працюють навіть зі стандартними внутрішніми стовбурами, а повністю вони розкривають свій потенціал у прецизійних стовбурах .Також варто підкреслити, що ці кульки відносяться до біодеградабельних: при потраплянні у природу смороду за невеликий час розкладаються на нейтральні речовини, нешкідливі для оточуючого середовища. Це дозволяє спокійно застосовувати цю марку боєприпасів у баталіях на лоні природи (однак при зберіганні слід ретельно дотримуватися певних правил — зокрема, берегти кульки від вологи).

На фінальному етапі виробництва кожна кулька ретельно полірується до глянцю, після чого на її поверхню наноситься спеціальне покриття, що зменшує тертя. Це сприяє високій початковій швидкості і в тієї ж годину забезпечує ідеальну взаємодію з системами хоп-апу. Поверхня має ідеально сферичну форму, без видимих виступів та западин; крім того, виробником заявлена особлива технологія постобробки, котра гарантує максимально точне співпадіння центру маси з геометричним центром кульки — що, в свою чергу, дає чудову повторюваність пострілів.

Нагадаємо, трасерні боєприпаси розраховані на використання зі спеціальними насадками: така насадка освітлює кожну кулька на вильоті зі ствола, і кулька сама починає білі світитися. Особливо це помітно в умовах слабкого освітлення; так що подібні боєприпаси чудово підходять для вечірніх та нічних боїв, а також для баталій у форматі CQB.

Кульки мають вагу 0.28 г — це найбільше значення ваги, що широко використовується серед штурмових гвинтівок у заводській комплектації та інших приводів з початковою середньою швидкістю кульки (більш важкі заряди розраховані в основному на досить потужні рішення, такі як снайперки). Кулі 0.28 г дають меншу початкову швидкість, аніж популярні 0.25 г и тім більше 0.23 р — однак вони більш стабільні у польоті, менш чутливі до дрібних перешкод на кшталт трави або листя, а також більш відчутні при влучаннях.

Упаковка містить 1 кг кульок, шо відповідає загальній кількості у 3570; для гравця з середніми темпом витрати боєприпасів цього вистачить як мінімум на кілька матчів, а то і на цілий сезон.

Характеристики:

Вага кульки: 0,28 г
Фасовка: 1 кг
Кульок в упаковці: ~3570
Колір: зелений
Трасерні: +
Біодеградабельні: +

Характеристики

Калібр
Додаткові характеристики
  • Tracer/BIO
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення