Навушники Dragon ERM H headset Foliage Green

1 відгук

Код:  324608509

Навушники Dragon ERM H headset Foliage Green

1 відгук

Код:  324608509

Продавець:Active Service

5/5  ( 30 оцінок )

1 726

Немає в наявності

18

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Гарнітура (навушники з мікрофоном) призначена для встановлення на шоломи та каски. Виготовлена ​​з металу та міцного пластику, а для амбушюрів використано м'який, приємний на ощупь матеріал — це забезпечує комфорт при носінні.

Навушники активні Dragon ERM H headset Foliage Green є копією бойових активних навушників. Вони також мають систему активного шумозаглушення, проте вона не настільки ефективна, як у оригіналі. Проте гарнітура має дуже аутентичний зовнішній вигляд, завдяки чому може стати чудовим аксесуаром для тих гравців, які прагнуть до достовірності. Ну і, звичайно, ніхто не вагається використовувати цю модель як класичні, ізолюючі навушники.


Гарнітура має можливість під'єднання до тангенти (PTT-кнопки), розрахованої на штекер Military. При такому підключенні можна з комфортом спілкуватися по рації.

Навушники розраховані на монтаж на спеціальні планки.

УВАГА: виробник гарантує повну сумісність та відсутність проблем лише при використанні з продукцією того ж бренду. При використанні комплектуючих (гарнітури, НІГ кнопки, кабелі, адаптери тощо) від сторонніх брендів коректна робота пристрою не гарантується.

Характеристики:

Тип: гарнітура
Монтаж: на рейку шолома або каски
Штекер підключення: Military Plug
Матеріал: сталь, пластик
Колір: foliage green
Вес: 380 г

Відгуки покупців 1

  • Вячеслав
    Продавець: Active Service

    конструктивно - в гнездах просто осутствуют контакты для подключения батареек

    Переваги:
    Обман - наушники не являются активными