Брелок Ніж трансформер Transformers Knife чорний

Брелок Ніж трансформер Transformers Knife чорний

Продавець:GetMore

4.8/5  ( 243 оцінок )

270

225

Є в наявності

20

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Transformers Knife - чудово виконаний брелок ніж-трансформер. Відмінний подарунок та корисний сувенір будь-якому чоловікові. Матеріал – сталь.

Що може бути приємнішим, ніж отримувати подарунки? Тільки дарувати їх! З приводу і без нього близьким і навіть малознайомим людям. Нехай цей подарунок буде маленьким і недорогим, для людини буде важливий сам факт її отримання. До таких подарунків можна віднести брелок - маленька дрібниця, яка здатна підняти настрій і принести певну користь.

Взагалі раніше брелок виконував роль прикраси-амулету, яка кріпилася до кишенькового годинника на кільці або ланцюжку. До ключів їх почали чіпляти набагато пізніше, а сьогодні брелоки прикрашають сумочки, мобільні телефони та навіть центральні дзеркала в машинах. Цей аксесуар із нанесеним на нього фірмовим знаком або логотипом використовують також і в рекламних цілях на різноманітних презентаціях, конференціях та виставках.

Кому дарувати брелок

Дарувати брелоки можна на будь-яке свято. Прекрасним приводом для такого подарунка може стати і новосілля, адже господарям нової квартири обов'язково знадобляться брелоки. Подружжю можна зробити подарунок із парних брелків, які разом становлять одне ціле. На іменини вибирайте брелок з ім'ям, а на день автомобіліста – з логотипом тієї марки автомобіля, яку водить.

Для такого подарунка як брелок та привід не потрібен. Бажаєте просто підняти настрій людині? Подаруйте йому кумедний брелок і отримайте у відповідь вдячний погляд та посмішку. Бажаєте познайомитися з дівчиною? Піднесіть їй брелок у вигляді серця або ключика. Власній дитині подаруйте брелок у вигляді маленької м'якої іграшки, і він із задоволенням причепить його на свій шкільний рюкзак.

Одним словом, брелок - це чудовий подарунок, значення якого не особливо важливо, який можна дарувати просто так, ні до чого не зобов'язуючи людину, але даруючи йому моменти радості.

Як вибрати брелок

Дати однозначні рекомендації, як вибрати брелок на подарунок, досить складно. Головне не економити та вибирати якісний товар, який не зламається і не втратить свого товарного вигляду у процесі використання. Адже брелок - це та річ, яка призначена для інтенсивного щоденного використання. Не важливо, якої форми, розміру або кольору ви виберете брелок, найголовніше - щоб подарунок був обраний з любов'ю.

Для любителів трансформерів - ця дрібниця припаде до смаку! Може використовуватися як брелок на ключі, аксесуар на рюкзак або просто як декорація для вашого інтер'єру.

Характеристики:

Кількість в упаковці: 1 шт.

Вага: 55 г.

Розмір: 6.5 х 3 см. Розкладений: 9 х 3 см.

Матеріал: Нержавіюча сталь.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».