Ультратонкий титановый наключный складной нож Nitecore NTK05

2 відгуки

Код:  325188112

Матеріал клинка

Ультратонкий титановый наключный складной нож Nitecore NTK05

2 відгуки

Код:  325188112

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2292 оцінок )

1 426

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Развивая и совершенствуя свою продукцию, компания Nitecore презентует новый аксессуар для повседневного использования – это ультратонкий титановый складной нож Nitecore NTK05. Представленная модель наделена уникальными и главное даже не сравнительными особенностями, которые могут присутствовать у складного ножа. Первым и самым особенным качеством выступает именно габаритный размер, так как его размер, примерно, сопоставляется от ключом от квартиры или наключным фонарем. Корпус небольшого, но очень функционального аксессуара выполнен из титанового сплава, наделяя его особенными прочностными и долговечными эксплуатационными качествами. Сам по себе титан - это жесткий, легкий и стойкий к образованию коррозии уникальный сплав.

 

Унікально впроваджені якості, відкривають перед складаним ножем Nitecore NTK05 ряд можливостей, з якими може зіткнутися користувач у щоденній метушні. Титановий сплав, що використовується, вимагає спеціального догляду під час або після намокання під дощем.

 

Стильний, функціональний і водночас невеликий складаний ніж NTK05, має ергономічний дизайн, як у складеній так і розкладеній формі, дозволяючи користувачеві як комфортно ним користуватися, так і носити з собою на ключах або повсякденному брелоку. Вага ножа складає всього 4.8 грама при довжині розкладеному вигляді 97мм.

Характеристики

Матеріал клинка
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».