Напівавтоматичний ніж CRKT Elishewitz Horus

Довжина клинка, мм
  • 7.9
Матеріал клинка

Напівавтоматичний ніж CRKT Elishewitz Horus

Продавець:Ельбрус

4.1/5  ( 15 оцінок )

17 892

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Хорус – це єгипетський бог неба з головою яструба. Allen Elishewitz відомий ножовий майстер проживає в Canyon Lake, Texas розробив дизайн для великої кількості складних ножів, багато з яких носять ім'я єгипетських богів, Horus – один з них. Нам здається, що форма клинка схожа на винищувач-стелс F-117.

У доповненню до неперевершеного дизайну від майстра Elishewitz, ми оснастили даний ніж нашою системою швидкого відкриття OutBurst™ і надійним запобіжником LAWKS®.

Корпус ножа – це наша відома конструкція InterFrame з одним лайнером виготовлена з нержавіючої сталі. Накладки рукоятки виготовлені з стеклонейлона і мають дуже гарну структуру сіро-помаранчевого кольору. Кожна накладка унікальна по малюнку.

Форма клинка також унікальна, це одна з розробок Олена. Ми назвали її Elishewitz stealth grind. Клинок виготовлений з нержавіючої сталі AUS 8 і оброблений піскоструменем. Клинок ножа надзвичайно міцний і підходить для виконання самої важкої роботи, а кінчик леза відмінно впоратися з більш тонкою роботою.

На вибір доступні дві моделі з гладким лезом і з серрейтором Triple-Point™.

Система OutBurst® подпружинивает клинок і дозволяє відкрити ніж вкрай швидко і м'яко.

Для відкриття ножа необхідно подати клинок вперед, після того як кут леза і рукоятки досягне 30 градусів, клинок продовжить рух в автоматичному режимі, на практиці відкриття відбувається украй швидко, одним рухом руки.

Для забезпечення безпеки власника використовується запобіжник LAWKS®, the Lake and Walker Knife Safety innovation. Дана система блокує лайнер додатковим піном, що зводить ймовірність випадкового закриття ножа до мінімуму. Для того щоб закрити ніж необхідно віджати важіль запобіжника, після чого натиснути на лайнер.

Позолочене клеймо майстра Elishewitz вставляється безпосередньо в клинок, як у ножів штучного виробництва.

За традицією ножі даної серії оснащені кліпсою з нержавіючої сталі.
 

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 7.9
Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нейлон
Загальна довжина, мм
  • 18.1
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».