Жилет тактичний армійський AOKALI Outdoor A54 Pixel універсальний

1 відгук

Код:  327059053

Жилет тактичний армійський AOKALI Outdoor A54 Pixel універсальний

1 відгук

Код:  327059053

Розмір: Універсальний

Продавець:Aliko

4.8/5  ( 870 оцінок )

958

Немає в наявності

6

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний жилет AOKALI - максимальна зручність та захист

Тактичний жилет призначений для зручного носіння великої кількості необхідних невеликих речей. В основному він використовується співробітниками спецпідрозділів, військовими та оперативними працівниками силових відомств. Але також може застосовуватися на полюванні, рибалці та туризмі.

Жилет-носій AOKALI Outdoor А54 є жилетом з безліччю елементів для кріплення необхідної амуніції та зброї. Виріб можна використовувати як тактичне обмундирування, що володіє масою можливостей.

Переваги та особливості моделі:

  • Оснащена спеціальними кишенями на підкладці спереду та на спинці, які дозволяють встановлювати бронепластини у разі потреби. Отвор для встановлення знаходиться внизу виробу.
  • Спецжилет виконаний з тканини Оксфорд, яка є одним із найміцніших матеріалів, що застосовуються у пошитті обмундирування для військових. Він має водовідштовхувальні властивості та високу зносостійкість, не вигоряє і не стирається.
  • Для підкладки використовується сітка. Вона забезпечує хорошу циркуляцію повітря та вентиляцію тіла, тому виріб буде комфортним у носінні навіть у спекотну погоду.
  • Поверхня моделі організована за модульним принципом, що дозволяє розмістити велику кількість обладнання, необхідного для виконання завдання. На жилет нашита система строп MOLLE та панелі велкро.
  • Модель має регулювання за обсягом та висотою.

Розвантажувальний жилет під бронепластини AOKALI має можливість швидкого зняття (кріплення на плечах здійснюється за допомогою липучок велкро).

Він забезпечує надійний захист тулуба, максимальний комфорт та мобільність.

Характеристики

Матеріал жилета
  • Оксфорд PU
Додаткові характеристики
  • Розмір: 310 х 260 мм; обхват грудей: 850-1100 мм; довжина плечового ременя: 320-460 мм
Колір
  • Камуфляж
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сабалдырь Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Розмір: Універсальний

    Купил. У меня есть только одно желание - отослать на фррнт тех, которые пошили это изделие, и у них еще хватает совести его продавать. И пусть там попробуют затолкать три магазина в эту плитоноску.

    Переваги:
    нет
    Недоліки:
    не предназначен для ношения боекомплекта