Жилет тактичний військовий армійський AOKALI Outdoor А64 Pixel

1 відгук

Код:  327059305

Жилет тактичний військовий армійський AOKALI Outdoor А64 Pixel

1 відгук

Код:  327059305

Продавець:Aliko

4.8/5  ( 870 оцінок )

1 899

Немає в наявності

6

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичний жилет AOKALI - незамінний аксесуар

Подібні моделі жилетів вже давно добре себе зарекомендували у штурмових групах та підрозділах розвідки. Адже вони функціональні, вміщують велику кількість речей, але при цьому не обмежують рухів та забезпечують комфорт під час носіння. Тактичний жилет AOKALI Outdoor А64 широко використовується військовими, працівниками спецслужб та силових структур. Він також підійде для рибалок, мисливців та туристів як розвантажувальний пристрій.

Модель Outdoor А64 має ряд особливостей та переваг:

  • Дизайн. Виконана у класичній для військових кольоровій гамі. На військовому жилеті немає зайвих деталей, що дозволяє працювати навіть в умовах обмеженого простору і не обмежувати рухів людини.
  • Матеріал. Виріб виконаний із міцної тканини Оксфорд. Вона має високі водовідштовхувальні властивості, стійка до механічних пошкоджень, до стирання і не вигоряє. Вона витримує великі навантаження та забезпечує збереження кожної речі.
  • Фурнітура та крій. Всі елементи міцні та розраховані на активне використання. Липучки велкро, система Molle та інші деталі пришиті дуже міцно. Усі шви добре оброблені.

Розвантажувальний жилет оснащений чотирма спеціальними кишенями на підкладці - спереду, на спинці та з боків, які призначені для встановлення бронепластин.

Модель виконана із трьома підсумками. Додатково є невелика знімна сумка на змійці, яка кріпиться до спини. І маленькі бічні кишені.

Спереду, на спині та з боків нашата система кріплення Молле. З її допомогою боєць зможе індивідуально підібрати і закріпити обважування, необхідне саме під конкретно поставлені цілі. На грудях є панель велкро для ідентифікаційних патчів.

За допомогою липучок на плечах можна відрегулювати армійський жилет по висоті. Виріб має швидкознімну конструкцію.

Характеристики

Матеріал жилета
  • Оксфорд PU
Додаткові характеристики
  • Боковые карманы|Задний отстегивающийся карман на змейке
Колір
  • Камуфляж
  • Піксель
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Євген Романчук
    Відгук від покупця. Продавець: Aliko

    Замовив товаришу. Короче, якщо ви зібралися грати у війнушку в дворі з пацанами, то він якраз підійде. Для реальності, це повна х***я. Особливо на зимню екіпіровку, взагалі ніяк. Бронеплити вставляються знизу і звичайно ж вони випадають, якщо їх вдається все таки закріпити, то застібки на плечах відразу розлазяться і жилет спадає. В підсумку, відчепив три мішки для відстрілів і сумку для медикаментів і причепив на стару плитоноску. Короче, вийшло як на фото. АБСОЛЮТНО НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ ДЛЯ ЗСУ.

    Переваги:
    можна відстібнути підсумки
    Недоліки:
    розмір, пластмасові застібки.