Ніж Ontario RAT-2 BP Folder Black Handle (8861)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 76

Ніж Ontario RAT-2 BP Folder Black Handle (8861)

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

2 750

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ontario RAT-2 - зменшена на 20% копія першої моделі, а тому легко поміщається в маленькі кишені штанів, дамські сумочки або гаманець. Це чудовий варіант для повсякденного міського життя. Таким ножем можна і яблуко порізати і підкрутити гайку, і, в разі небезпеки, захиститися. Якість ножа на такому ж високому рівні, як і модель Ontario RAT-1.

Ontario RAT-1 - легендарний складаний ніж, розроблений творчим дуетом - Джеффом Рэдаллом і Майком Перрином, партнерами по компанії Randall's Adventure and Training Team (RAT). Сфера діяльності Рендалла і Перрін організація курсів виживання в джунглях, які користуються високою популярністю. У колах вижівальників Перрен та Рендалл добре відомі, і компанія Ontario, запросивши їх до співпраці, зробила ставку на авторитет підприємства RAT і досвід Джеффа Рендалла у створенні ножів для виживання в умовах дикої природи. У результаті був розроблений складаний ніж Ontario RAT Folder Model 1, де RAT скорочена назва фірми Randall's Adventure and Training Team. Абревіатура RAT в російськомовних ножових спільнотах була інтерпретована по-своєму: так з'явилося прізвисько "щур", міцно закрепившееся за популярним фолдером. Ніж Ontario RAT-1 вийшов дуже вдалим, надійним, невибагливим і функціональним. Він навіки увійшов в історію ножового виробництва як один з непорушних стандартів, зразків практичного робочого складного ножа для виконання самих різних завдань.

Клинок Ontario RAT-1 - практичний, функціональний Drop-Point (довжина леза 90 мм, товщина обуха 2.9 мм) зі спусками від обуха, за рахунок чого забезпечується відмінна резучесть. Клинок виготовлений з японської нержавіючої сталі AUS-8 з твердістю 55-56 HRC. Клинки з такої сталі відрізняються міцністю, легко піддаються обробці, добре тримають заточку, мають ударною в'язкістю. П'ята клинка зміщена відносно осі леза вниз, із-за чого в робочому положенні клинок кілька підноситься над поздовжньою віссю рукоятки. Обух в цьому місці являє собою скіс з чотирма поперечними "сходинками", утворюють дуже надійний упор для великого пальця. Фінішне покриття клинка - EDP (Electro-Deposit Primer).

Рукоятка ножа виконана на міцних лайнерах з нержавіючої сталі 420J2, накладки - армований скловолокном нейлон GRN (Glass Reinforced Nylon).

Форма рукоятки - пряма, з легким вигином донизу в задній частині, глибокої подпальцевой виїмкою і акуратним "черевцем" на нижній торцевій стороні, дуже зручна в утриманні будь хватом. У рукоятці передбачено отвір для темляка. Ніж змонтований на осьовому вузлі (дистанційна втулка, шайби з фосфористої бронзи і прокладки з фторопласту) і п'яти бонках - дуже міцна конструкція. В робоче положення клинок наводиться за допомогою двостороннього шпенька. Ножовий замок - лайнерного типу. Передбачено захист від випадкового відкривання Detent Ball. Для носіння на ремені або в кишені ніж оснащений сталевий, орендованій, переставляемой в чотири положення кліпсою.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 2.4
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 76
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».