Ніж Adimanti SHADOW by Ganzo (Skimen design) чорний клинок

Ніж Adimanti SHADOW by Ganzo (Skimen design) чорний клинок

Продавець:Pro Shop

3.7/5  ( 279 оцінок )

1 490

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Adimanti Shadow by Ganzo (SKIMEN design):

Модель Skimen-SH була створена майстром з ремонту ножів Русланом Скіменом. Це дебютний ніж з дизайнерської серії Adimanti, і він втілив в собі зручність, логіку, респектабельність. Бренд Ganzo вже давно і міцно закріпився на ринку з репутацією виробника недорогих і якісніх ножів. Ця модель продовжує сформовану тенденцію, і відповідає загальним принципам продукції торгової марки.

Складаний ніж популярного бренду Ganzo сподобається активним людям, хто часто вибирається на природу. Модель підходить для туристичних походів, полювання, риболовлі, кемпінгу, крім того, ви можете використовувати її вдома у світові необхідності. Форма леза хороша для наколювання і розрізання. Досить популярний тип клинка, а саме, drop-point, серед людей, що займаються туризмом.

У складі ножа-надзвичайно міцна, стійка до зносу сталь марки D2. Захищений від корозії металевий сплав демонструє високі показники твердості. Значення твердості у ножа-близько 60 одиниць за шкалою Роквелла, що досить добре для даного виду продукції. Тип заточування-прямий. Довжина клинка налічує вісім з половиною сантиметрів, товщина – три з половиною міліметри. Ніж складаний, лезо витягується за допомогою зручного замку Flipper. Skimen-SH надійним чином захищений від випадкового відкриття або закриття. Він безпечний в експлуатації, і має просту конструкцію. Загальна довжина ножа становить 20,5 сантиметри. Такі скромні габарити дають перевагу ножу для застосування кожен день. Його можна запросто помістити в сумку або кишеню, і використовувати в разі потреби, модель завжди під рукою.

Ручка виробу виконана з сучасного, міцного і зносостійкого матеріалу G10. Це склотекстоліт, добре піддається фарбуванню. Він без проблем витримує дію високих температур, до того ж, стійкий до механічних впливів. Шорстка рукоять володіє спеціальною виїмкою, що робить її зручною для захоплення. Ніж щільно лягає в долоню, не зміщується і не вислизає під час експлуатації.

Вага Skimen-SH становить всього лише 120 грам. Легкий і компактний ніж. Для зручного носіння ви можете прикріпити його до кишені або до пояса, для цього передбачили спеціальну металеву кліпсу. Гідність таких моделей полягає в тому, що їх можна використовувати в будь-якій ситуації, оскільки вони завжди поруч. На цей ніж виробники дають довічну гарантію.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».