Пневматичний пістолет WinGun 401 Colt Defender пластик газобалонний CO2 130 м/с Вінган Кольт Дефендер

2 відгуки

Код:  327765223

Тип боєприпасів

Пневматичний пістолет WinGun 401 Colt Defender пластик газобалонний CO2 130 м/с Вінган Кольт Дефендер

2 відгуки

Код:  327765223

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

1 575

Є в наявності

37

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з пластику. Калібр 4.5 мм, довжина 185 мм, вага 350 г.
  • Початкова швидкість кулі 130 м/с.
  • Замість магазина використовується вбудований у корпус лоток. Відсутній ризик випадкового випадання магазина з рукоятки.
  • Місткість 15 сталевих кульок.
  • Під стволом розташована планка Picatinny.
  • Пістолет обладнаний ручним запобіжником.
  • W401 є пневматичної версією пістолета Colt Defender.

Головною особливістю пістолета є відсутність магазина. Замість нього над стволом виробник вбудував лоток, куди закладаються кульки. Випадки, коли магазин випадає з рукоятки та розбивається об землю, в цій моделі неможливі.

Для доступа до відсіку до балонів необхідно зняти ліву пластикову накладку рукоятки.

Модель оснащена підствольною планкою Picatinny для кріплення аксесуарів.

Кнопка, що розташована на рукоятці біля спускової скоби в місці, де зазвичай у пістолетів знаходиться кнопка викиду магазину, є своєрідним запобіжником. При утопленні кнопки з лівого боку пістолета блокується хід спускового гачка назад, щоб уникнути випадкового пострілу. Для поновлення стрільби необхідно натиснути кнопку з правого боку пістолета.

Про прототип

Фірма Colt займала домінуюче становище на збройовому ринку США з виробництва пістолетів протягом усього ХХ століття. Вдала конструкція та заслужена висока репутація пістолета Кольт М 1911А1 викликали створення не лише у Сполучених Штатах, а й за кордоном на його базі численних модернізованих та вдосконалених моделей. Вони випускаються за ліцензією в різних варіантах в Аргентині, Бразилії, Італії, Ізраїлі, Канаді, Норвегії, Філіппінах.

Однак, виконуючи тривалий час великі урядові замовлення на пістолети М 1911 А1, виробник не мав можливості перепрофілювати частину своїх потужностей для задоволення всіх потреб ринку.

Подібна ситуація сприяла тому, що на збройовому ринку США з'явилася значна кількість різноманітних модифікацій пістолета Кольт, виготовлених безліччю дрібних збройових фірм і майстерень. В результаті Colt зіткнулася з сильною конкуренцією з боку інших фірм-виробників, які або випускали копії пістолета з нержавіючої сталі або продавали компактні варіанти заводського виробництва значно дешевше.

Тому зброярі з фірми Colt вирішили розробити власну конструкцію пістолета, в результаті чого в 1984 з'явився новий пістолет Colt Officers ACP Марк IV, Series 80. Він був компактним варіантом Кольта М 1911 А1 зі зменшеною довжиною і висотою. Його загальна довжина становила 184 мм, що було значно менше ніж у пістолета М 1911А1 (216 мм). Це позначилося на ємності магазину: лише 6 набоїв, замість і так уже малої ємності - 7 набоїв.

А 1997 року фірма Colt освоїла виробництво компактного пістолета Colt Defender, у якого довжину ствола в укороченому кожусі-затворі зменшили до 76 мм. Ця модель мала таку ж рамку, як і модель Officers ACP, тому не було необхідності створювати новий магазин, але його ємність вдалося збільшити до 7 набоїв за рахунок використання подавача нового типу.

Невеликий і зручний, але при цьому так само вбивчий та надійний, як М1911, Кольт Дефендер завоював чимало шанувальників у всьому світі і є однією з найвідоміших моделей виробника.

"Бог створив людей, а містер Кольт зробив їх рівними." (Американська приказка)

Комплектація

  • Пістолет
  • Інструкція
  • Упаковка


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Джерело енергії
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Вага, г
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні пістолети, калібр яких не перевищує 4,5 мм, і револьвери під патрон Флобера, калібром до 4 мм включно, дозвіл не потрібен!