Пістолет стартовий Retay S2022 Sig Sauer 2022 сигнально-шумовий пугач під холостий патрон сатин (Y530200S)

Пістолет стартовий Retay S2022 Sig Sauer 2022 сигнально-шумовий пугач під холостий патрон сатин (Y530200S)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

2 221

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Рамка і рукоять пістолета виготовлена з полімеру, затвор з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм), стовбур з ЦАМ (сплав цинку, алюмінію, магнію і міді). Калібр 9 мм, довжина 189 мм, вага 980 р.
  • Магазин вміщує 17+1 патронів.
  • Рухомий затвор.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні). Для повернення затвора в переднє положення необхідно натиснути на важіль затворної затримки.
  • Виробник забезпечив зброю ручним запобіжником.
  • Є прицільні пристосування нерегульовані (цілик і мушка).

Retay S2022 є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ подвійної дії і призначений для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується застосуванням на спортивних змаганнях. Їх також можна використовувати в якості психологічної самооборони з таких характеристик і переваг:

- візуальна схожість з реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл у повітря" звучить, як справжній;

- звук розноситься на далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі або мешканці сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не потребують спеціальних дозволів правоохоронних органів, немає необхідності в покупці сейфа для зберігання, коштують набагато дешевше газових або травматичних пістолетів, правомірність застосування не викликає сумнівів, як у випадку з пневматичними аналогами.

Як боєприпасу для стартових пістолетів служить холостий патрон.

Холості патрони не мають вражаючого елемента, а саме кулі, однак звук пострілу повністю відповідає бойовому.

Патрон складається із корпусу (гільзи), порохового заряду і капсульної складу. Від бойових патронів вони можуть відрізнятися не тільки відсутністю кулі, але і масою порохового заряду. Це пов'язано з тим, що охолощенное зброя може бути пошкоджено бойової пороховий масою. Втім, на ефективність роботи це не впливає.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Займання порохового заряду викликається ударом бойка на капсулі. Порох запалюється, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються в дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрільба здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватися заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю в витягнутою вгору або перед собою руці, не наближати до голови або вуха, так як гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти у невентильованих приміщеннях, оскільки виділяється зарядами газ шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоної пластикової заглушки з дула пістолета може спричинити серйозні наслідки: правоохоронні органи не відрізнять пістолет від бойового і можуть відкрити вогонь на ураження по його власнику.

 

Про прототипі

Компанія SIG, або Schweizerische Industrie Gesellschaft (Швейцарське промислове суспільство - ньому.) була заснована в 1853 році (перша назва була Schweizerische Waggon Fabrik, швейцарський вагонний завод, але в 1860 році з отриманням першого військового контракту, компанія перейменовується в SIG) і виконувала замовлення швейцарського федерального міністерства оборони на постачання гвинтівок. В середині ХХ століття Швейцарія приймає нові закони, спрямовані на підтримання нейтралітету і суттєво обмежують експорт зброї швейцарськими компаніями. У зв'язку з тим, що сам по собі швейцарський ринок зброї занадто малий, щоб виробництво складних систем озброєння було економічно виправданим, тим більше що сама швейцарська армія потребувала простому нескладному зброю, компанії довелося шукати собі закордонного виробника. Такий партнер був знайдений в особі німецької фірми J. P. Sauer & Sohn, на потужностях якого SIG стала випускати розроблені нею конструкції і безперешкодно експортувати їх в інші країни. Так, в 1970 році народилася марка зброї SIG-Sauer.

Пістолет Sig Sauer SP2022 був поставлений на озброєння французької поліції та прикордонних військ у 2003 році. Обсяг поставок склав 250 тисяч екземплярів, що стало найбільшою заявкою на пістолети з часів Другої світової війни і стало головною причиною популярності цієї моделі. SP2022 відрізняється чудовим поєднанням безпеки, надійності роботи, точності стрільби, простоти і зручності у використанні, вогневої мощі і великого службового ресурсу, при цьому маючи цілком доступну вартість.

Про бренд

Турецький виробник стартових пістолетів Retay швидко став одним з найпопулярніших в Україні за рахунок відмінної якості і високої точності повторення зовнішнього вигляду бойових аналогів.

Бренд був заснований в 2006 році. Заводські потужності розташовуються в місті Конья, центральна Туреччина.

Крім стартовиков, в асортименті компанії також є вогнепальна та пневматичну зброю. Виробництво має найсучаснішим обладнанням і випускає моделі з використанням останніх технологій, а персонал складається з кращих майстрів, інженерів і дизайнерів. Весь процес виробництва та складання починається і закінчується на заводі Retay.

Комплектація

  • Пістолет
  • Кейс
  • Шомпол дротяний нейлоновий
  • Нейтральне масло
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)

 


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами