Черевики чоловічі тактичні Magnum Starscream 45 Black

Черевики чоловічі тактичні Magnum Starscream 45 Black

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 504 оцінок )

1 061

964

Немає в наявності

1

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики тактичні Magnum Starscream - комфорт та тепло для ніг

Тактичні черевики Magnum Starscream забезпечать комфорт де ви не знаходилися.

Міський модний стиль у поєднанні з тактичним дизайном дозволяють використовувати їх на вулиці у повсякденному житті, для активного відпочинку та занять спортом. Їх також носять як робочі, похідні, тактичні, мотоциклетні черевики та інші цілі. Призначені для носіння цілий рік, але особливо комфортні для весни та осені.

Плоска гумова підошва відмінно протистоїть ковзанню, забезпечує легкість та зручність при носінні. Міцна та зносостійка, ця підошва з різноспрямованим рельєфом гарантує хорошу стабільність та зчеплення на будь-якій поверхні та в будь-яку погоду. З легкістю та комфортом можна провести на ногах весь день завдяки вбудованій перфорованій сітці для повітропроникності та шнурівці спереду для надійної посадки.

Матеріал верху екошкіри + нейлон. Екошкіра відрізняється високою стійкістю до впливу зовнішніх факторів, забезпечує нормальну циркуляцію повітря та випаровування вологи. Вона не піддається розтягуванню, довше зберігає свою форму, зносостійка та дозволяє шкірі дихати. В основі матеріалу лежить щільна бавовняна тканина, вкрита тонким шаром поліуретану, що надає черевикам особливої ​​міцності. Вставки з нейлону міцні та еластичні, пошкодити їх дуже складно. Нейлон не промокає, має грязевідштовхувальні властивості, легко очищується.

Почувайтеся комфортно з тактичним спецвзуттям - чоловічими черевиками Magnum Starscream. Устілки забезпечують амортизацію при тривалій ходьбі та знижують втому, а задник – захист щиколотки. Ідеальні універсальні черевики для всіх сезонів. Відмінний варіант як для військових тактичних цілей, так щоденного міського використання. Незалежно від того, куди ви підете, зручність протягом усього дня вам гарантована.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами