Черевики чоловічі тактичні Magnum Starscream 40 Black

Черевики чоловічі тактичні Magnum Starscream 40 Black

Продавець:MobiELS

4.8/5  ( 522 оцінок )

1 272

1 156

Немає в наявності

3

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Черевики тактичні Magnum Starscream — комфорт і тепло для ніг

Тактичні черевики Magnum Starscream забезпечать комфорт, де ви не знаходилися.

Міський модний стиль в поєднанні з тактичним дизайном дозволяють використовувати їх на вулиці в повсякденному житті, для активного відпочинку і занять спортом. Їх носять як робітників, похідних, тактичних, мотоциклетних черевик і інших цілей. Призначені для носіння круглий рік, але особливо комфортні для весни та осені.

Плоска гумова підошва відмінно протистоїть ковзанню, забезпечує легкість і зручність при носінні. Міцна і зносостійка, ця підошва з різноспрямованим рельєфом гарантує хорошу стабільність і зчеплення на будь-якій поверхні і в будь-яку погоду. З легкістю і комфортом можна провести на ногах весь день завдяки вбудованій перфорованої сітки для повітропроникності і шнурівкою спереду для надійної посадки.

Матеріал верху екокожа + нейлон. Екокожа відрізняється високою стійкістю до впливу зовнішніх факторів, що забезпечує нормальну циркуляцію повітря і випаровування вологи. Вона не піддається розтягуванню, довше зберігає свою форму, зносостійка і дозволяє шкірі дихати. В основі матеріалу лежить щільна бавовняна тканина, покрита тонким шаром поліуретану, що надає черевиків особливу міцність. Вставки з нейлону міцні та еластичні, пошкодити їх дуже складно. Нейлон не промокає, має брудовідштовхуючі властивості, легко очищається.

Почувайтеся комфортно з тактичної спецвзуттям — чоловічими черевиками Magnum Starscream. Устілки забезпечують амортизацію при тривалій ходьбі і знижують втому, а задник — захист щиколотки. Ідеальні універсальні черевики для всіх сезонів. Відмінний варіант як для військових тактичних цілей, так і для щоденного міського використання. Незалежно від того, куди ви підете, зручність протягом всього дня вам гарантовано.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами