Пістолет стартовий Retay X1 Springfield eXtreme сигнально-шумовий пугач під холостий патрон sand (T570801Y)

Пістолет стартовий Retay X1 Springfield eXtreme сигнально-шумовий пугач під холостий патрон sand (T570801Y)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 75 оцінок )

2 221

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Рамка та рукоять пістолета виготовлена ​​з полімеру, затвор з металу (як матеріал використаний силумін, сплав кремнію з алюмінієм). Калібр 9 мм, довжина 181 мм, вага 830г.
  • Магазин вміщує 14+1 патронів.
  • Рухомий затвор.
  • Після закінчення боєприпасів стає на затримку затвора (затвор фіксується в задньому положенні). Для повернення затвора у переднє положення необхідно натиснути на важіль затримки затвора.
  • Накладки на рукоятку виконані з формованого пластику з використанням нової технології X-Touch, яка полягає у нанесенні на поверхню особливої ​​текстури для надійнішого хвату та утримання пістолета.
  • Виробник забезпечив зброю ручним запобіжником.
  • Є нерегульовані прицільні пристрої (цілик і мушка).
  • Зразок є версією вогнепального пістолета X-treme Duty компанії Springfield Armory. 

Retay X1 є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ подвійної дії та призначений для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується застосуванням спортивних змаганнях. Їх також можна використовувати як психологічну самооборону з огляду на наступні характеристики і переваги:

- візуальна схожість із реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл у повітря" звучить, як справжній;

- Звук розноситься на далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі чи мешканці сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не вимагають спеціальних дозволів правоохоронних органів, немає необхідності в купівлі сейфу для зберігання, коштують набагато дешевше за газові або травматичні пістолети, правомірність застосування не викликає сумнівів, як у випадку з пневматичними аналогами.

Як боєприпас для стартових пістолетів служить холостий патрон. 

Холості патрони не мають вражаючого елемента, а саме кулі, проте звук пострілу повністю відповідає бойовому.

Патрон складається з корпусу (гільзи), порохового заряду та капсульного складу. Від бойових набоїв вони можуть відрізнятися не тільки відсутністю кулі, а й масою порохового заряду. Це пов'язано з тим, що охолоджена зброя може бути пошкоджена бойовою пороховою масою. Втім, на ефективність роботи це не впливає.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Запалення порохового заряду викликається ударом бойка по капсулі. Порох спалахує, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються у дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрілянина здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватись заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю у витягнутій вгору або перед собою руці, не наближати до голови чи вуха, оскільки гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти в невентильованих приміщеннях, оскільки газ, що виділяється зарядами, шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоної пластикової заглушки з дула пістолета може спричинити серйозні наслідки: правоохоронні органи не відрізнятимуть пістолет від бойового та можуть відкрити вогонь на поразку за його власником.

Про прототип

Наприкінці 2001 року компанія Springfield Armory стала ексклюзивним імпортером хорватських пістолетів HS2000 у США, і в США пістолети HS2000 зараз продаються під позначенням X-treme Duty pistol (Springfield XD).

Пістолет HS 2000 був створений наприкінці 1990-х. конструкторським колективом на чолі з Марком Вуковичем спеціально для хорватської армії. Виробництво почалося 1999 року компанією IM Metal. HS 2000 був прийнятий на озброєння хорватськими збройними силами, і майже відразу вийшов на світовий ринок зброї.

HS 2000 надійно працює з різними типами набоїв і відрізняється зручністю утримання, в тому числі і для стрільців з різними розмірами кисті руки. Пістолет має високу точність стрільби, а завдяки низькому розташуванню осі каналу стовбура над потиличником рукоятки та глибокій посадці руки має малі плече віддачі та підкидання зброї при стрільбі, що сприяє швидкому наведенню зброї на ціль після кожного пострілу. Завдяки малому підкидання зброя має високу купчастість при швидкісній стрільбі.

Безпека, простота в користуванні, висока вогнева міць, хороша ергономіка, надійність, точність стрілянини та невисока вартість роблять хорватський пістолет Springfield XD одним з найпопулярніших повнорозмірних моделей з полімерною рамою на ринку зброї США.

Про бренд

Турецький виробник стартових пістолетів Retay швидко став одним із найпопулярніших в Україні за рахунок відмінної якості та високої точності повторення зовнішнього вигляду бойових аналогів.

Бренд було засновано у 2006 році. Заводські потужності розташовані у місті Конья, центральна Туреччина.

Крім стартовиків, в асортименті компанії також є вогнепальна та пневматична зброя. Виробництво має найсучасніше обладнання і випускає моделі із застосуванням останніх технологій, а персонал складається з кращих майстрів, інженерів і дизайнерів. Весь процес виробництва та збирання починається і закінчується на заводі Retay.

Комплектація

  • Пістолет
  • Кейс
  • Шомпол
  • Маслянка
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектацію при оформленні замовлення.)

 


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, які не досягли 18 років.

Характеристики

Обойма
  • 14 + 1
Вага, г
  • 830
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами