Ніж безпечний MARTOR SECUMAX EASYSAFE Чорний (KG-3628)

Ніж безпечний MARTOR SECUMAX EASYSAFE Чорний (KG-3628)

Продавець:BB-M@rket

4.8/5  ( 105 оцінок )

300

270

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SECUMAX EASYSAFE володіє безліччю достоїнств. Характерний ніс цього ріжучого інструменту легко встромляється в мішки або запаяні в плівку піддони, спрощуючи розпаковування товару. Вбудована притискна скоба полегшує різання тонких плівок та паперового полотна, навіть якщо потрібно розрізати тільки окремі шари. Шкіра, ремені, обв'язка пластиковою стрічкою також не представлять проблеми для прихованого леза.

ЗАЩИТА ЧЕЛОВЕКА И ТОВАРА
Скрытое расположение лезвия надежно защищает вас и ваш товар. А ваше предприятие? Его выгода состоит в том, что всё бесперебойно работает.

ЭРГОНОМИЧНАЯ РУКОЯТКА
Ваш режущий инструмент всё время в работе? Тогда тем более важно, чтобы он не вызывал у вас усталости и его было удобно держать. Об этом позаботится эргономичная рукоятка.

ДЛЯ КЛЕЙКОЙ ЛЕНТЫ
Зачем сверху на корпусе встроена металлическая пластинка? Попробуйте. Просто установите на клейкую ленту картонной коробки, воткните и одним движением всё разрежьте. Вот так просто.

ЛЕЗВИЕ 4-КРАТНОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ

Таке лезо прослужить довше завдяки двом загостреним крайок і чотирьом гострим краях. Повертаючи і перевертаючи його, термін служби збільшується в чотири рази, і кожного разу лезо буде різати як нове.

Характеристики

Матеріал ручки
  • Пластик
Країна реєстрації бренду
  • Німеччина
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».