Пістолет стартовий Retay PT24 Tarurus 24/7 сигнально-шумовий пугач під холостий патрон olive Ретай (R506982G)

Пістолет стартовий Retay PT24 Tarurus 24/7 сигнально-шумовий пугач під холостий патрон olive Ретай (R506982G)

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

2 221

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Рамка пістолета виготовлена ​​з полімеру, затвор з металу (як матеріал використаний силумін, сплав кремнію з алюмінієм), стовбур, ударно-спусковий механізм і магазин виконані зі сталі. Калібр 9 мм, довжина 180 мм, вага 870г.
  • Магазин вміщує 14+1 патрон.
  • Рухомий затвор.
  • Після закінчення боєприпасів стає на затримку затвора (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Для додаткової безпеки оснащений системою блокування затвора за допомогою спеціального ключа, що повністю виключає можливість стрільби.
  • Є нерегульовані прицільні пристрої (цілик і мушка) для подібності з бойовим аналогом.
  • Під стволом розташовується планка Weaver.
  • Ретай PT24 є версією вогнепального пістолета Таурус PT 24/7. 

Retay PT24 є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ одинарної дії.

Дана модель є версією пістолета Taurus PT24/7 і призначена для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується застосуванням спортивних змаганнях. Їх також можна використовувати як психологічну самооборону з огляду на наступні характеристики і переваги:

- візуальна схожість із реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл у повітря" звучить, як справжній;

- Звук розноситься на далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі чи мешканці сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не требуют специальных разрешений правоохранительных органов, нет необходимости в покупке сейфа для хранения, стоят намного дешевле газовых или травматических пистолетов, правомерность применения не вызывает сомнений, как в случае с пневматическими аналогами.

В качестве боеприпаса для стартовых пистолетов служит холостой патрон. 

Холостые патроны не имеют поражающего элемента, а именно пули, однако звук выстрела полностью соответствует боевому.

Патрон состоит из корпуса (гильзы), порохового заряда и капсюльного состава. От боевых патронов они могут отличаться не только отсутствием пули, но и массой порохового заряда. Это связано с тем, что охолощенное оружие может быть повреждено боевой пороховой массой. Впрочем, на эффективность работы это не влияет.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Запалення порохового заряду викликається ударом бойка по капсулі. Порох спалахує, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються у дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрілянина здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватись заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю у витягнутій вгору або перед собою руці, не наближати до голови чи вуха, оскільки гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти в невентильованих приміщеннях, оскільки газ, що виділяється зарядами, шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоної пластикової заглушки з дула пістолета може спричинити серйозні наслідки: правоохоронні органи не відрізнятимуть пістолет від бойового та можуть відкрити вогонь на поразку за його власником.

Про прототип

Бразильский производитель Forjas Taurus представил свой первый револьвер в 1941 году. В 1971 году совладельцем компании становится североамериканская Смит и Вессон, открывая обоим производителям оружия возможность обмениваться информацией о дизайне и изготовлении. В 1977 году Таурус был выкуплен современными владельцами и связь со Смит и Вессон распалась. Не смотря на это, компания продолжает развиваться и выводить на рынок отличные образцы.

Использование новейших полимерных технологий и достижений в области проектирования, производства, экономичности и эргономики делают пистолеты с полимерными рамами инструментами экстра класса. Один из них - PT 24/7, практичный образец с полимерной рамой. Пистолет очень удобен в руке, у него совсем небольшая отдача, за счет чего он выдает очень точную стрельбу.

О бренде

Турецкий производитель стартовых пистолетов Retay быстро стал одним из самых популярных в Украине за счет отличного качества и высокой точности повторения внешнего вида боевых аналогов.

Бренд был основан в 2006 году. Заводские мощности располагаются в городе Конья, центральная Турция.

Помимо стартовиков, в ассортименте компании также имеется огнестрельное и пневматическое оружие. Производство располагает самым современным оборудованием и выпускает модели с применением последних технологий, а персонал состоит из лучших мастеров, инженеров и дизайнеров. Весь процесс производства и сборки начинается и заканчивается на заводе Retay.

Комплектация

  • Пистолет
  • Ключ для блокировки затвора
  • Кейс
  • Шомпол проволочный нейлоновый
  • Масленка
  • Инструкция
  • Упаковка
(Комплектация может быть изменена без уведомления. Уточняйте комплектацию при оформлении заказа.)
 

Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, які не досягли 18 років.

Характеристики

Обойма
  • 14 + 1
Вага, г
  • 870
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами