Навушники активного шумоподавлення ЕЕ680 (1626)

Навушники активного шумоподавлення ЕЕ680 (1626)

Продавець:TACCRAFT

4.7/5  ( 297 оцінок )

1 344

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники активного шумоподавлення ЕЕ680


Активні навушники Milcraft EE 680 призначені для активного шумоподавлення під час стрілянини та прослуховування слабких шумів на великій відстані від стрільця.

Ми тестували їх і переконалися самі, що людина, яка одягла такі навушники, може чути, як птах сів на гілку дерева за 30-35 метрів, як іде людина по асфальту за 50-100 метрів, як крадеться кішка в сусідньому дворі. Виявилося, що навіть чути, що говорять по мобільній іншій людині на відстані. Наші досвіди підтвердились відгуками клієнтів.

У ситуації, коли людина стоїть на посту, в активних навушниках можна почути наближення небезпеки і відреагувати.

Активні навушники автоматично знижують рівень шкідливих шумів більше 85 дБ і підсилюють (коефіцієнт посилення 7) тихі звуки.

Стрілки знають, що короткочасний або часто повторюваний вплив гучного звуку може призвести до погіршення слуху, і цей процес необоротний. Під час стрільби з вогнепальної зброї вуха стрілка завжди наражаються на небезпеку, особливо при стрільбі в закритих приміщеннях. Захистити слух допомагають спеціальні пасивні чи активні навушники, беруші. Беруші недорогі, проте використання їх як захист слуху може бути небезпечним для здоров'я. Барабанні перетинки від впливу гучного звуку вони, звичайно, захистять, а ось заробити з часом вушний мікоз можна досить швидко. Беруші знижують шумовий тиск приблизно на 20 дБ, але вони не захищають кістки черепа навколо вуха, які також є провідниками звуку. Пасивні стрілецькі навушники добре захищають органи слуху, але вони перешкоджають сприйняттю навколишніх звуків і розмовляти в таких навушниках або слухати команди інструктора практично неможливо. Всі перераховані вище недоліки позбавлені активні навушники для стрілянини. Milcraft EE 680 активні навушники з одного боку забезпечують захист від шуму більше 85 дБ, з іншого – посилюють навколишні звуки. Конструкція активних навушників дозволяє за допомогою регулятора гучності посилити специфічні шуми і звуки, дозволяючи не тільки комфортно спілкуватися, але й виразно чути слабкі звуки, що може стати в нагоді як на полюванні, так і при виконанні тактичних вправ. Відтворення відбувається у стерео, тому можна правильно визначити напрямок, звідки доноситься звук. Електроніка навушників знижує силу звуку лише тоді, коли звучить постріл.

ІНСТРУКЦІЯ З ЕКСПЛУАТАЦІЇ ЇЇ 160.


1. Надягайте навушники на голову у стані ВИМКНЕНО.

2. Після того, як ви одягли навушники, можна обертанням тумблера, увімкнути навушники, кожне чашка навушника має свій тумблер, тумблер при обертанні видасть характерне клацання

3. Обертанням тумблера можна відрегулювати гучність індивідуально для кожного вуха.

4. Вимкніть навушники, кожну чашку окремо, коли їх не використовуєте.

5. Джерело живлення – використовуйте 2 батареї ААА (1,5 Вольт) для кожної чашки. Щоб замінити батареї, вимкніть перемикач . Відкрийте кришку на чашці, і вставте 2 шт батарейки ААА, дотримуючись полярності ( + і ― ).

6. Бережіть навушники від попадання вологи.

Характеристики

Колір
Комплектація
  • 2 батарейки ААА (1,5 Вольт) для каждой чашки
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами