Пістолет стартовий Retay Eagle XU Desert Eagle сигнально-шумовий пугач під холостий патрон чорний (X226147B)

1 відгук

Код:  331504960

Пістолет стартовий Retay Eagle XU Desert Eagle сигнально-шумовий пугач під холостий патрон чорний (X226147B)

1 відгук

Код:  331504960

Продавець:Альфаско

4.9/5  ( 78 оцінок )

3 780

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Переваги моделі

  • Пістолет виготовлений повністю з металу (в якості матеріалу використано силумін, сплав кремнію з алюмінієм; ствол, ударно-спусковий механізм і магазин виконані зі сталі). Калібр 9 мм, довжина 225 мм, вага 1,4 кг
  • Магазин вміщує 17+1 патронів.
  • Рухомий затвор.
  • По закінченні боєприпасів стає на затворну затримку (затвор фіксується в задньому положенні).
  • Є прицільні пристосування нерегульовані (цілик і мушка).
  • Ретай Eagle XU є версією вогнепальної пістолета Desert Eagle (Пустельний орел).

Retay Eagle XU є напівавтоматичним стартовим пістолетом з УСМ одинарної дії.

Дана модель являє собою версію одного з найбільш відомих пістолетів Desert Eagle і призначена для відстрілу холостих патронів.

Сфера використання стартових пістолетів не обмежується застосуванням на спортивних змаганнях. Їх також можна використовувати в якості психологічної самооборони з таких характеристик і переваг:

- візуальна схожість з реальними моделями бойової зброї;

- "попереджувальний постріл у повітря" звучить, як справжній;

- звук розноситься на далекі відстані, його не можна сплутати з випадковим шумом;

- перехожі або мешканці сусідніх будинків викличуть поліцію з нагоди "стрілянини";

- не потребують спеціальних дозволів правоохоронних органів, немає необхідності в покупці сейфа для зберігання, коштують набагато дешевше газових або травматичних пістолетів, правомірність застосування не викликає сумнівів, як у випадку з пневматичними аналогами.

Як боєприпасу для стартових пістолетів служить холостий патрон.

Холості патрони не мають вражаючого елемента, а саме кулі, однак звук пострілу повністю відповідає бойовому.

Патрон складається із корпусу (гільзи), порохового заряду і капсульної складу. Від бойових патронів вони можуть відрізнятися не тільки відсутністю кулі, але і масою порохового заряду. Це пов'язано з тим, що охолощенное зброя може бути пошкоджено бойової пороховий масою. Втім, на ефективність роботи це не впливає.

Працює холостий патрон майже так само, як і бойовий. Займання порохового заряду викликається ударом бойка на капсулі. Порох запалюється, виділяючи пороховий газ, який повинен виштовхувати з гільзи кулю. Оскільки кулі немає, то гази вільно прориваються в дуло, створюючи візуальний ефект пострілу.

Незважаючи на те, що стрільба здійснюється холостими патронами, необхідно дотримуватися заходів безпеки: стріляти, тримаючи зброю в витягнутою вгору або перед собою руці, не наближати до голови або вуха, так як гучний звук пострілу може викликати проблеми зі слухом; не стріляти у невентильованих приміщеннях, оскільки виділяється зарядами газ шкідливий для здоров'я. Демонтаж червоної пластикової заглушки з дула пістолета може спричинити серйозні наслідки: правоохоронні органи не відрізнять пістолет від бойового і можуть відкрити вогонь на ураження по його власнику.

Про прототипі

Desert Eagle був розроблений для спортивної стрільби по мішенях-силуетах на великі дистанції і для полювання на середню й навіть крупну дичину, завдяки поширенню в США полювання з револьвером, офіційно існує з 1930-х років і має досить велику популярність. Саме тому пістолет одним з найбільш великогабаритних в світі, а в якості боєприпасів в ньому використовуються одні з найпотужніших револьверних .357 Magnum.

Роботу над проектом спортивно-мисливської пістолета американська компанія Magnum Research почала ще в 1978 році, а в 1981 був готовий прототип, який потребує серйозного доопрацювання. З метою удосконалення конструкції творці пістолета почали співпрацю з ізраїльської IMI, компанією з багаторічним досвідом в проектуванні і виробництві стрілецької зброї.. В 1982 році Пустельний орел, запущений в серійне виробництво в Ізраїлі (пістолет ще називають Israeli Desert Eagle), став надходити в продаж.

Завдяки своїм розмірам, ефектного дизайну і великого калібру "ручна гармата" не сходить зі знімальних майданчиків з середини 1980-х, зробивши його одним з найбільш відомих і впізнаваних у світі. У фільмографії Орла входять Рік дракона, Робот-поліцейський, Хижак 2, Стирач, Командо, Чужий проти Хижака, Обитель Зла, Матриця, і величезна кількість менш популярних бойовиків і фантастичних екшнів. Завдяки тим же якостей Desert Eagle присутня в таких хітах комп'ютерних ігор, як Counter Strike, Resident Evil, Tomb Raider, Soldier of Fortune, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Jagged Alliance 2, Far Cry, S. T. A. L. K. E. R.. і багатьох інших.

Тим не менш, пістолет ніколи не перебував на озброєнні армії і поліції ні в одній країні в світі. Великі габарити і вага, потужна віддача, висока вартість патронів, мала ємність магазину навіть при самому меншому калібрі і інші недоліки не дозволяють зручно носити, швидко вихоплювати і прицільно здійснювати повторні постріли, що абсолютно обмежує можливість використання даного зразка у спецпідрозділах чи правоохоронних структурах.

Про бренд

Турецький виробник стартових пістолетів Retay швидко став одним з найпопулярніших в Україні за рахунок відмінної якості і високої точності повторення зовнішнього вигляду бойових аналогів.

Бренд був заснований в 2006 році. Заводські потужності розташовуються в місті Конья, центральна Туреччина.

Крім стартовиков, в асортименті компанії також є вогнепальна та пневматичну зброю. Виробництво має найсучаснішим обладнанням і випускає моделі з використанням останніх технологій, а персонал складається з кращих майстрів, інженерів і дизайнерів. Весь процес виробництва та складання починається і закінчується на заводі Retay.

Комплектація

  • Пістолет
  • Кейс
  • Шомпол дротяний нейлоновий
  • Нейтральне масло
  • Інструкція
  • Упаковка

(Комплектація може бути змінена без попередження. Уточнюйте комплектаціїю при оформленні замовлення.)

 


Увага! Пневматична зброя не є іграшкою. Неуважне та недбале ставлення може стати причиною серйозних каліцтв або смерті. Не допускається використання особами, що не досягли 18 років.

Характеристики

Обойма
  • 18
Вага, г
  • 1580
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Алексей Щербань
    Відгук від покупця. Продавець: Альфаско

    Продавец быстро отреагировал,заказывал два пистолета, качество хорошее,звук от выстрела приличный, очень увесистый агрегат, чувствуется что в руках не игрушка.
    Рекомендую

    Переваги:
    Хорошая цена и достойное качество
    Недоліки:
    Не выявлено