Кишеньковий ніж MAM Iberica's Black Titanium, №2018 (MAM2018)

Кишеньковий ніж MAM Iberica's Black Titanium, №2018 (MAM2018)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 240 оцінок )

664

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компания MAM присутствует на мировом рынке уже более сотни лет, выпуская надежные ножи с простым и лаконичным дизайном по доступной цене. История данного бренда началась с 1870 годов, с тех пор это дело стало семейным и передается из поколения в поколение. Следует отметить, что современные ножи MAM мало чем отличаются от первых произведенных образцов, что говорит не только о соблюдении традиций производства, а и о том, что первые созданные ножи получились настолько удачными, что как-либо кардинально изменять их конструкцию просто не было необходимости.

Одним з яскравих прикладів може послужити модель MAM 2018. Цей ніж має стандартну компонування для «складников» цього бренду, на перший погляд, в складеному вигляді нічим не відрізняється від інших моделей. Однак відкривши його, можна побачити, що на клинок було нанесено титанове покриття чорного кольору, додатково захищає сталь від корозії і дрібних сколів/подряпин. До того ж, за запевненням виробника, таке покриття трохи збільшує рівень твердості клинка (на кілька одиниць HRC).

У відкритому положенні MAM 2018 фіксується з допомогою замка Liner-lock. У виконанні MAM цей механізм був трохи змінений, а саме - основна пластина була помітно вкорочена, що робить вага ножа практично невідчутним. У теж час, з іншого боку пластина була дещо розширена, для того щоб ви при недостатній освітленості змогли на дотик знайти замок.

Як матеріал рукояті була використана тверда деревина бука, через що рукоять має бежевий (блідо-жовтий) колір. Завдяки першокласної поліровці і ергономічним формами, представлений ніж відмінно лежить в долоні практично будь-якого розміру.

Характеристики

Загальна довжина, мм
  • 202
Матеріал ручки
  • Дерево
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».