Стартовий пістолет Ekol Majarov Fume (сірий)

Стартовий пістолет Ekol Majarov Fume (сірий)

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

3 301

Є в наявності

16

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ekol Majarov - шумовий або сигнальний пістолет (стартовий) під холостий патрон калібру 9 мм від турецької компанії Voltran. Якщо ви вирішили купити шумовий пістолет Ekol Majarov Black, знайте, що отримаєте турецьку копію легендарного пістолета Макарова (ПМ).

Корпус пістолета виконаний із металевого сплаву, а на верхній частині (затворі) розташовані целік та мушка. Вони надають оригінального вигляду шумовому пістолету. Стовбур пістолета виконаний із сталі.

Права сторона пістолета має стандартний викидач відстріляних гільз із дросельним отвором для відведення порохових газів.

На лівій стороні пістолета є запобіжник. Літера F - Вогонь (англ. Fire) позначає, що пістолет знятий із запобіжника і готовий до стрілянини.

Ударно-спусковий механізм шумового або сигнального пістолета (стартового) Ekol Majarov - подвійної дії. Достатньо один раз заслати патрон у патронник і стріляти без попереднього зведення до повного відстрілу магазину.

Місткість магазину – 7 холостих патронів калібру 9 мм пістолетного типу. Також можна заслати один патрон у патронник та отримати 8 пострілів. Про це свідчить запис 7+1 у характеристиках товару. Детальні характеристики Ekol Majarov можна переглянути у розділі характеристик нижньої частини сторінки. Магазин пістолета як і стовбур виконані зі сталі.

Кнопка для вилучення магазину розташована на лівому боці пістолета під великим пальцем вашої руки.

Рукоятка пістолета виконана із пластику і зручно лежить у руці через особливу текстуру на пластику.

Купити шумовий пістолет Voltran Ekol Majarov Black можна оформивши замовлення на нашому сайті. Ви отримаєте гарантію від офіційного представника та сервісне обслуговування.

Характеристики

Калібр
Загальна довжина
  • 162 мм
Вага, г
  • 570
Запобіжник
  • Ручний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами