Ніж Firebird FH91-GY

3 відгуки

Код:  333189013

Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 119 г

Ніж Firebird FH91-GY

3 відгуки

Код:  333189013

Колір: Синій

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

2 074

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Ganzo подарувала ножеманам чимало практичних і дуже доступних за ціною моделей EDC. Однією з них став складаний фліппер Firebird FH91. Всі моделі даної серії, FH, по праву вважаються виробами високої якості. Досить сказати хоча б, що всі ножі FH в своєму складі мають справжню сталь D2. Працювати дуже просто і легко - ріжучі властивості чудові, заточку тримають довго. Механіка ножів теж не розчаровує, про що впевнено повідомляють користувачі. Важлива перевага - компактність моделей даної лінійки.Ніж-фліппер FH91 виконаний з надійною сталі марки D2, і має відмінну твердість близько 60 одиниць Роквелла. Тип заточення - прямий. Це ніж кишенькового формату, з формою леза drop-point. Клинки різновиду drop-point дуже популярні, їх часто можна зустріти на моделях ножів. Відмінні риси лезо нагадує по виду normal blade, однак вістря опущено ближче до центру леза. Лезо демонструє хороші ріжучі та колючі здібності. Універсальність профілю дозволяє застосовувати вироби з клинками такого типу в якості мисливських і туристичних, господарсько-побутових, тактичних, EDC і інших. Ніж захищений від іржі, розрахований на довгу експлуатацію.Є насічки на обуху. Виріб володіє круглими металевими підшипниками. Ергономічна рукоять з глибокою виїмкою, виглядає досить типово. Комфортно утримувати, ніж не буде ковзати, не зміститься. Щільно лягає в руку, зручність при будь-якому захопленні. Ручка має акуратний зовнішній вигляд, шорстка на дотик. Все завдяки наявності в складі склотекстоліту G10. Даний матеріал являє собою суміш склотканини і епоксидних смол, що забезпечує відповідні властивості міцність, стійкість до температур, механічних пошкоджень, до зносу. G10 являє собою надійний і практичний компонент. І тому ніж з руків'ям з такого матеріалу прослужить довго, витримуючи різні зовнішні впливи. Це особливо актуально з огляду на те, що FH91 позиціонується, як ніж туристичний. А значить, він повинен бути пристосований під різні умови експлуатації, часом, досить складні.Модель не підведе власника, і дозволить йому легко виконувати найрізноманітніші операції. Ніж універсальний. А його габарити і вага невеликі. Є кліпса, яка дозволяє зафіксувати ніж на кишені, на поясі, причепити до сумки. Його зручно переносити, і він завжди буде під рукою. Виріб представлено в трьох варіантах забарвлення - в чорному, зеленому та сірому. Акуратний і лаконічний, пристосований для щоденного носіння. Можна також застосовувати не тільки в туризмі, активному відпочинку, а й в міських умовах.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Довжина клинка, мм
  • 88
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 203
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».