Мультитул Leatherman Skeletool KBX-Sublime (832384)

1 відгук

Код:  334951525

Мультитул Leatherman Skeletool KBX-Sublime (832384)

1 відгук

Код:  334951525

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2148 оцінок )

2 296

Є в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мультитули leatherman - це корисний інструмент з безліччю функцій, здатний виручити вас у різних життєвих ситуаціях. Ці пристрої завоювали величезну популярність при використанні, адже вони знімають необхідність без кінця «тягати» у себе різні види інструментів. Без мультитулів не обійтися в піших чи велосипедних походах, а також при поїздках на дачу чи звичайних пікніках на природі. Під час створення концепції Skeletool компанія Leatherman втілила в життя ідею п'ятирічної давності. Ось що про це сказав керівник дизайнерського бюро компанії Бен Рівера (Ben Rivera): «В основу Skeletool покладено три базові концепції: стиль, зручність та універсальність. Стиль у даному контексті означає, що покупцям сподобається дизайн як художній, так і функціональний. Зручність має на увазі не тільки новий метод носіння, але й компактність, невелику вагу інструменту, а також достатню функціональність, щоб виправдати постійне носіння інструменту. І, нарешті, універсальність: конструкція інструменту має працювати в будь-яких ситуаціях, навіть у найнесподіваніших». Ніж Leatherman Skeletool KBX Subline - складний кишеньковий ніж із серії мультитулів Skeletool. Завдяки комбінованому лезу ніж Leatherman Skeletool KBX відмінно підійде як для повсякденного використання, так і для складних завдань. Покриття рукояті - абразивостійкий карбід вольфраму (Tungsten DLC). Клинок Skeletool KBX витягується за допомогою передбачених отворів під великий палець і фіксується замком типу Liner Lock, дизайн якого характерний для мультитулів Leatherman. передбачена знімна сталева кліпса з інтегрованою відкривалкою для пляшок.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».