Ніж Spyderco Chaparral (C152PGY)

Довжина клинка, мм
  • 71
Матеріал клинка

Ніж Spyderco Chaparral (C152PGY)

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 2187 оцінок )

5 490

Є в наявності

3

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Назва ножа Chaparral походить від назви чагарника, що росте в західній частині Сполучених Штатів, з унікальною здатністю жити вічно, відновлюючись знову після того, як його знищать посуха або пожежа. Так і Spyderco Chaparral відродив життя серії джентльменських ножів компанії. З іншими середньо-розмірними моделями його можуть поєднувати розміри клинка та рукояті, але сам матеріал накладок якісно виділяє його від інших, - це скловолокно Carbon Fiber. Вибір упав на цей матеріал не випадково, адже він поєднує в собі не тільки міцність, функціональність та зручність, але також і елегантність, властиву ножу справжнього джентльмена. Ніж має компактні розміри та легку вагу, що разом із зручною кліпсою робить його дуже приємним та практично непомітним супутником. Конструкція рукояті зібрана на болтах, також ніж має надійний замок back lock у середній частині рукояті. Кліпса Chaparral переставляється в чотири положення, що робить його більш універсальним та відповідним кожному. Вона дозволяє глибоко сховати ніж у кишені. Сталь клинка на ножі виготовлена ​​в Америці компанією Crucible Steel Inc., має безліч позитивних якостей і широко використовується Spyderco. Це високоякісна порошкова сталь CPM-S30V. У поєднанні з відмінною геометрією клинка вона розкриває всі свої сильні сторони, радуючи господаря ножа блискучим різом, завдяки прямим спускам, відмінним утриманням гостроти і стійкістю до корозії. На Spyderco Chaparral є підпальцева насічка для великого і вказівного пальців, а також зручний чейл, завдяки чому ніж відмінно сидить у руці. Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоятку. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад, шпенек або отвір. Складні ножі зручні у міських умовах через малі габарити. Складні ножі - це один з провідних напрямків в промисловості ножів. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 2
Довжина клинка, мм
  • 71
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 163
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».