Дитячий ножик гребінець Спайдермен метелик балісонг безпечний тупий ніж для дитини червоний 2844

Дитячий ножик гребінець Спайдермен метелик балісонг безпечний тупий ніж для дитини червоний 2844

Продавець:KHmastershot

4.9/5  ( 156 оцінок )

350

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Насправді ніж балісонг гребінець 2844 не є ножем-метеликом - це металева гребінець, що складається, виготовлена в даному форм факторі.

Розкривши ніж, перед вами виявиться не стандартне лезо або не заточений клинок, як у звичайних тренувальних ножів, а плоска гребінець.

Вона зручна для використання кожен день, для носіння в кишені піджака або штанів, а також є стильним аксесуаром зі сталі, вага гребінця всього 103 грами, що робить гребінець практично непомітною при носінні.

І, звичайно ж, цей метелик-гребінець добре підходить для використання як тренувальний балісонг, для відпрацювання прийомів поводження зі справжнім «метеликом», відточування навичок фліппінгу.

Плюс до цього, вона відрізняється простотою конструкції - тут немає жодних кнопок, пружинок та інших деталей, які можуть легко вийти з ладу або засмітитися. Клямка-стоппер, надійно замикає половинки рукояті і не дає ножу сформуватися.

Ніж балісонг (ніж метелик) гребінець 2844 – це цікавий аксесуар для використання кожен день та гарний варіант подарунку для ваших близьких, друзів та колег.

Увага! Для занять фліпінгом (англ. "обертання") балісонг повинен пройти мінімальну попередню підготовку.

Обов'язково повинні бути посаджені на різьбовий герметик (або як варіант - на лак для нігтів).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».