Ніж метелик тренувальний на заклепках навчальний безпечний дитячий ніж балісонг не гострий AK-4

Ніж метелик тренувальний на заклепках навчальний безпечний дитячий ніж балісонг не гострий AK-4

Продавець:KHmastershot

4.8/5  ( 180 оцінок )

261

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лезо не заточене! - Ніж безпечний для дітей. НОВИНКА! Конструктивно оновлений "метелик".

Перевага - зроблена без осьових гвинтів.

Рукоятка кріпиться на заклепках, які з часом не розкручуються і не губляться, на відміну від гвинтів. Більше не потрібно стежити за гвинтами, садити їх на герметики.

Замок на пружинці, що полегшує розкладку.

Осьові шайби зроблені з латуні, що також дуже важливо. Основною конструктивною особливістю цієї моделі є конструкція осьового вузла. Осьові гвинти в даній моделі відсутні, їх роль виконують осьові напрямні, які вмонтовані в рукоять ножа, що позбавляє необхідності підкручування, регулювання, фіксування осьових гвинтів різьбовим герметиком. При цьому ніж добре відрегульований для занять фліпінгом. Також дана модель може похвалитися наявністю пружного фіксатора рукояті, що створює додатковий комфорт при заняттях фліпінгом, так як незакритий фіксатор постійно знаходиться в одному положенні - на одній осі з рукояттю. Ніж комплектується чохлом із кордури з лямкою для носіння на ремені шириною до 60 мм. Ніж для тренувань AK-4 – це гарантія абсолютної безпеки тренувань, як для вас, так і для оточуючих – з ним можна вправлятися не побоюючись порізів та інших поранень себе та оточуючих людей.

Закруглена та незаточена пластина повністю безпечна.

Ніж метелик, балісонг Тренувальний AK-4 - це якісний пристрій, що дозволяє тренуватися у фліппінгу і відпрацьовувати безліч інших прийомів поводження з таким типом ножів.Як такого клинка в нього немає – його роль грає пластина з отворами, які несуть як декоративну, і практичну функцію: полегшувати вагу. Як і в класичному балісонгу, цей елемент складається, ховається в ручку з нержавіючої сталі. Рукоятка, як і у багатьох сучасних метеликів – зроблена з суцільнометалевих пластин, і поділяється вздовж на дві частини: тут уже все як у ножах класичної конструкції. Основні переваги тренувального балісонгу AK-4:

Є відмінним тренувальним засобом, який підходить для відпрацювання прийомів роботи зі справжнім ножем-балісонгом. Надійність конструкції - оскільки тут немає жодних складних механізмів, то тут і нема чого виходити з ладу, обростати брудом і остаточно ламатися. Навіть якщо ви примудритесь неправильно скласти клинок або ще якось наразити себе на небезпеку, нічого страшного не станеться: закруглена і незаточена пластина повністю безпечна. Тренувальний ніж-балісонг AK-14 – простий, легкий у користуванні, доступний і безпечний у користуванні, тому підходить як дітям, так і дорослим, що тільки захопилися балісонгами.

Якісний тренувальний ніж метелик балісонг із кріпленням рукоятей на заклепках.

Цей тип метеликів дехто називає "на підшипниках".

Через м'який і легкий хід метелика при фліппінгу, він дійсно крутиться як "на підшипниках".

Ніж-метелик AK-4 упакований у барвисту коробку та нейлоновий чохол.

Характеристики

Тип складаного ножа
  • На підшипнику
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».