Кишеньковий ніж CH Knives CH 3517-G10-black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 86

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3517-G10-black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH 3517-G10-black - легкий та компактний міський EDC ніж. Багато в чому він подібний до іншої моделі від CH Knives - CH 3015-G10 . Ці ножі подібні як за своїм дизайном, так і за своєю ідеологією та призначенням.

CH 3517-G10 також створений для того, щоб сучасний житель мегаполісу посадив його на кишеню, щоб носити з собою цілий день, поки не знадобиться. А знадобитися такий ніж у місті може по тисячі приводів, від розтину упаковки до лагодження на ходу одягу або обладнання. Головне, такий ніж має бути легким, міцним, компактним, зручним. А ще він повинен добре різати. Всі інші якості для міського складного ножа EDC вторинні. Крім, хіба що, актуального дизайну. Все-таки сучасні люди вважають за краще оточувати себе гарними речами.

І ось саме у питанні дизайну між CH 3517 та CH 3015 і є деяка відмінність. Клинку CH 3517 притаманний легкий вигин, через який він набуває форми, відомої, як trailing point. Клинки такого типу відмінно справляються з ріжучими та січними діями. А ще вони надають ножу якусь залихватську лихість. Якщо ви цінуєте у ножі саме такі риси, то CH 3517 – очевидно ваш вибір. Іншими словами, якщо CH 3015 - швидше за ваш кишеньковий меч, то CH 3517 - ваша кишенькова шабля.

У всьому іншому, CH 3517 - все такий же зручний і практичний складаний ніж з випробуваним популярним замком типу liner lock. Його рукоять складається з кількох полегшених сталевих лайнерів, покритих міцними накладками з композиту G10. Клинок виготовлений із інструментальної сталі D2, що гарантує клинку міцність, відмінний різ та тривале утримання гостроти ріжучої кромки. На обусі клинка та пружині лайнера є чіпкі насічки під пальці. Розкриття клинка - зачепом за підпальцеве отвір або за плавник фронт фліппера. У рукояті передбачений темлячний отвір. Кліпса – сталева. Її форма, в принципі, є типовою для ножів від CH Knives. Та й чи потрібно міняти щось, що добре працює?

CH 3517 - акуратний і навіть у чомусь витончений ніж, проте має свій певний характер. Носити його на кишені буде легко і зручно, в роботі він вас теж не підведе (CH Knives - відома і випробувана марка). Якщо його сміливий шабельний дизайн вам по серцю, то купуйте цей доладний ніж не роздумуючи. Про цю покупку ви не пошкодуєте жодного разу.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 21
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».