Кишеньковий ніж Bestech Knives Penguin-BG32A

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Bestech Knives Penguin-BG32A

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

6

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Bestech Penguin-BG32A – сучасний EDC ніж з прекрасною ергономікою і цікавим дизайном. Китайський Bestech Knives – справжній фаворит сучасного ножового ринку. Адже нинішня КНР, при всій його неоднозначності – це країна, яка запускає на орбіту землі космічні кораблі. Чи варто дивуватися, що в Китаї є ножові бренди, фабрики яких оснащені за останнім словом техніки, а персонал має високу кваліфікацію?

Ножі від Bestech, це гарантовано якісні матеріали і бездоганна збірка. Це сучасні дизайн і ергономіка. І при цьому, більш приваблива, ніж у західних конкурентів ціна. Bestech Knives припав до смаку вибагливим американським і європейським ножеманам. Так що і нам не соромно звернути уваги на цей «китай». Абревіатура EDC розшифровується, як «every day care» («для повсякденного носіння/використання»).

У кожної сучасної людини є певний набір предметів, які він носить з собою постійно. Смартфон, годинник, запальничка, гребінець, ключі, окуляри. У кожного цей перелік свій, індивідуальний. У багатьох в нього входить і складаний ніж.
Так як EDC ніж призначений для щоденного носіння в місті, вважається, що йому краще бути досить компактним, легким, ергономічним і надійним. Такі ножі найчастіше не призначені для роботи з великими навантаженнями. Зате, як правило, є відмінними різаками. Адже його власнику з куди більшою ймовірністю доведеться розкривати упаковки або готувати бутерброди, ніж валити сосни або віджимати заклинило люки. Це не ножі виживання. Це ножі для життя.

Bestech Penguin — якраз такий сучасний міський резачок. Технічні дані і особливості дизайну складного ножа Penguin-BG32A. В обрисах Bestech Penguin читається добре помітний північноамериканський колорит. Дуже вже нагадує він ті самі сanadian belt knives і нессмуки. Правда, в цьому ножі, усе «старе добре» виведено на новий сучасний рівень.

У Bestech Penguin просто чудова ергономіка. В обрисах клинка та руків'я немає жодної зайвої лінії, зробленої просто для краси. Всі ці вигини і вирізи призводять до того, що ніж лежить в руці надзвичайно комфортно. Він легко перехоплюється різними хватами, в кожному з яких Penguin однаково зручний. Дуже помітно, що ті, хто конструював цей ніж, є справжніми знавцями своєї справи.

Ніж надзвичайно остер вже з коробки і просто чудово ріже. Інструментальна сталь D2 чудово тримає гостроту ріжучої кромки. Працювати таким зручним і резучим ножем – справжнє задоволення. Довжина клинка 90 мм, товщина обуху 3.5 мм.
Спуски прямі, високі, майже від самого обуха. Конструктивно Bestech Penguin складаний фліппер із замком типу liner lock. В осьовому механізмі знаходиться пари підшипників. Фліп у ножа типово «бестековский» — то є швидкий, сильний і безвідмовний.

На пружині лайнера є detend ball. Лайнери рукояті мають полегшують виштамповки. Накладки виконані з композиту G10. Всі поверхні рукояті ретельно оброблені. З ребер лайнерів і пружини зняті фаски. Всі деталі і вузли надійно підігнані. Ніяких щілин, люфтів або інших недоліків просто немає і не буває. Є вже звичне для EDC ножів темлячное отвір. Кліпса сталева, плоска, низькопрофільна. Ніж сідає на кишеню настільки глибоко, що рукоять взагалі не видно. Багатьом таке доведеться за смаком.

Bestech Knives випускає дуже оригінальні і якісні ножі. Топові моделі цього бренду виготовляються з порошкових сталей і титанових сплавів. Але і моделі G10 і D2 від цього бренду «бюджетними» назвати якось язик не повертається. Адже слово «бюджетний» часто викликає відчуття деякої поступки, компромісу, поблажливості. Тоді як Penguin-BG32A, без всяких знижок, — дуже сучасний EDC ніж просто відмінної якості!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».