Кишеньковий ніж CH Knives CH 3015-G10-black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3015-G10-black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Легкі доладні ножі — резачком дуже популярні в наш час серед жителів мегаполісів. Завдяки малій вазі, компактності (а також наявності кліпси) такий ніж вкрай просто і зручно посадити на кишеню джинсів або штанів і так носити з собою по місту весь день. Ніж абсолютно не заважатиме і викликати відчуття перешкоди або тягаря. Зате в потрібний момент її можна буде швидко витягти з кишені і розкрити їм упаковку або посилку, відрізати набридливу стирчала нитку або навіть приготувати бутерброд. Загалом, виконати масу різних корисних справ.

Потреби сучасного городянина своєрідні. Тому мала вага, зручність і легкий рез у вимогах до такого ножу зазвичай переважають всі інші. Ну хіба що не варто скидати з рахунків сучасний стильний зовнішній вигляд, який будь нинішньої міської речі необхідний просто за замовчуванням. Так от, всім цим вимогам CH 3015-G10 відповідає повністю і беззастережно. Це — справжній сучасний складаний EDC ніж. Надійний друг активного городянина. Людини рухомого і практичного.

CH 3015-G10 являє собою складаний ніж із замком типу liner lock. Його обтічні форми красиві і дозволяють йому не чіплятися за вміст вашої кишені. Сталеві лайнера, втоплені в накладках з G10 — не тільки стильна фішка і доказ високого рівня виробництва на лініях CH Knives, але і причина малої товщини рукояті, параметра вкрай важливого для кишенькового ножа. Клинок — акуратний drop point з високими спусками виконаний з якісної нержавіючої сталі D2. Зведення тонке, симетричне, типове для відмінних різаків під маркою CH.

Розкривається клинок легко, однією рукою, зачепом за розвинене ергономічне подпальцевое отвір. Жодних стирчать шпеньков немає. Знову-таки зроблено це, щоб ніж не чіплявся за вашу кишеню нічим крім кліпси. Сама кліпса сталева, не переставляти. Вона забезпечує надійну посадку ножа. Що, в принципі, для сучасних EDC — стандарт.

Як альтернативний варіант розкриття є акуратний плавець фронт-фліппера. До речі, напрочуд зручний. Якщо вам так і не вдалося подружитися з фронт фліппер, спробуйте CH 3015, він вас приємно здивує.

Якщо ви хочете купити простий, надійний і зручний складаний ніж для повсякденного міського використання, то CH 3015-G10 — відмінний кандидат на цю роль. Купіть його, посадіть на свою кишеню і більше ні про що не турбуйтеся — питання вибору та купівлі ножа для вас вирішене на роки вперед!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».