Кишеньковий ніж Real Steel Terra Coyote (Satin)-7453 (TerraCoyote(Satin)-7453)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Real Steel Terra Coyote (Satin)-7453 (TerraCoyote(Satin)-7453)

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 236

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Terra satin – оригінальний edc ніж, в основу концепції якого покладено простоту та практичність. Він є результатом колаборації Real Steel та Poltergeist Works, і містить у своїй конструкції низку цікавих ідей, що є результатом цієї співпраці.

Конструктивно Real Steel Terra Coyote (satin) – складаний ніж із замком типу liner lock, з можливістю розкриття однією рукою за допомогою підпальцевого отвору на мечі. Проста, відкритого типу ручка, скріплена парою порожніх гвинтів у крупними плоскими шліцями. Розібрати її, або навіть почистити не розбираючи, завдяки такій конструкції, дуже легко буквально «на коліні» в польових умовах.

Лайнеры из нержавейки покрыты чёрными полимерными накладками с приятно шероховатой текстурой. Материал накладок – G10, хорошо известен своей прочностью и долговечностью. Благодаря простоте своих форм и возможности легко переставить клипсу нож одинаково удобен как для право- так и леворуких людей.

Клинок выполнен из стали 14C28N, нержавеющей, хорошо держащей заточку, прочной. Спуски клинка прямые, от обуха и образуют клин. Форма обуха необычно скруглена, что выглядит интересно и приятно при прикосновении. Сверху у основания клинка нанесена насечка, положение которой крайне выгодно с точки зрения эргономики силового реза. Вообще такой клинок должен резать и колоть на весьма достойном уровне.

Поверхня клинка оброблена методом сатинування і добре поєднується з кольором накладок рукояті. Цей гарний та практичний ніж чудово підходить на роль кишенькового EDC. Оптимальне поєднання ціни, якості та надійності цієї моделі впевнено говорить на користь цього твердження.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 36
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».