Кишеньковий ніж Bestech Knives Paladin-BG16C-1

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 91

Кишеньковий ніж Bestech Knives Paladin-BG16C-1

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Paladin-BG16C-1 — EDC фліппер від Bestech Knives. Bestech Knives – китайський бренд, який спеціалізується на виробництві ножів на експорт, в розвинені країни. З цього випливає високу якість їхньої продукції, розрахованої на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна залишається більш доступною, ніж у західних брендів. Це співвідношення ціни і якості робить складні від Bestech цікавими і для нашого покупця, який бажає купити ніж брендового рівня і при цьому не переплатити.

Абревіатура EDC означає (Every Day Carry — «повсякденне носіння»). Зазвичай це поняття означає речі, які використовуються в повсякденному житті. Наприклад, набір EDC може включати в себе гаманець, друкарську ручку, ключі, годинник, окуляри та інші подібні речі.

Мається на увазі, що ніж EDC повинен бути у чому подібний до перерахованих вище предметів. Він повинен бути зазвичай легким, міцним, компактним і часто багатофункціональним. Такий ніж легко носити в (або на) кишені, на ремені або сумці. Вони повинен займати мало місця і легко і швидко вилучатись у разі необхідності.

Що означає слово "Paladin""? До речі, так називали лицарів з вищого стану, вкрай відданих своєму государю. Мабуть, мається на увазі, і високий клас виробу і те, як вірно він буде служити своєму господареві. Для ножів цієї категорії у Bestech характерне застосування добре зарекомендувала себе стали D2 на клинках і міцного полімеру G10 як накладок рукояті. Саме ці матеріали використані при виготовленні Паладина.

Ніж дуже добротно зібраний і збалансований, розкладається легким і швидким фліпом. Що не дивує, враховуючи наявність підшипників в осьовому. Всі деталі механізму відмінно підігнані. Пружина замку типу liner lock надійно фіксує клинок. Завдяки фігурного вирізу і насічки на ребрі, маніпулювати їй одним пальцем вкрай легко і зручно. Клинок має довжину 92 мм і товщину 3.5 мм. При його, загалом, класичній формі, візуально Паладин має ледь помітний прогин обуха, який надає йому цікавий, оригінальний вигляд.

Спуски прямі, високі, з малими підводами. Ріжуча кромка завершується чойлом, перехідним в досить великий плавник, який працює подпальцевым упором. Звертає на себе увагу дуже чіпка насічка на обуху. Зісковзнути з неї пальця фізично неможливо. Цікавою рисою цього ножа, є лайнери, втоплені в матеріалі накладок. Виглядає це оригінально і досить-таки красиво.

Сама по собі рукоять дуже ергономічна. Зручна при різних хватах. А, завдяки G10, вона не тільки приємна на дотик, але ще і дуже міцна, волого - і хімічно стійка. З додаткових елементів варто відзначити сталеву кліпсу та темлячное отвір.
Bestech Paladin – легкий (134 м) і міцний складаний ніж. Дуже якісно зібраний та зручний. Всі ці якості роблять Паладина дуже вдалим вибором в якості саме вашого EDC ножа.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».