Кишеньковий ніж Bestech Knives Swift-BG30B-1

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Bestech Knives Swift-BG30B-1

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 652

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж складаний Swift-BG30B-1. Bestech Knives – китайський бренд, що спеціалізується на виробництві ножів на експорт у розвинені країни. З цього випливає висока якість їхньої продукції, розрахованої на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна на ножі Bestech залишається доступнішою, ніж на продукцію західних брендів.

"Swift" - перекладається, як "Стриж". Bestech люблять давати своїм ножам імена тварин та птахів. Назва швидкого, стрімкого птаха добре підходить ножу, який в умілих руках може буквально «літати». Клинок ножа має прямий обух. Він справді чимось схожий на крило стрижа. Товщина клинка – 3.9 мм. Спуски високі, прямі. На обусі є велике насічення під упор великим пальцем.

Клинок виготовлений з D2, добре відомої в ножовій індустрії підшипникової сталі із зав'яленою твердістю 59-61 за Роквелом. Клинки в ножах від Bestech Knives відрізняються якісним загартуванням і відмінним заточенням «з коробки». Вони добре ріжуть і довго зберігають гостроту.

Конструктивно Swift, як і багато складень його класу, є фліппером з підшипниками в осьовому. Спрацьовує осьовий механізм швидко, легко та безвідмовно. Що, в принципі, типово для ножів від Bestech Knives. Плавник клинка невеликий. Має плавні обводи. Такий дизайн добре підійде тим, хто любить ножі без елементів конструкції, що виступають за межі рукояті. Контури ножа справді відрізняються плавністю. «Стриж» навряд чи застрягатиме і чіплятиметься за щось. А ось сталева кліпса оригінальної форми, навпаки, забезпечить його глибоку майже непомітну посадку на кишеню.

Цікавою особливістю ножа є накладки із мікарти. Виглядають вони справді красиво і надають ножу солідного вигляду благородної старовини. Справжньої, добротної «олдскульної» речі. У такого дизайну постійно знаходяться прихильники.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».