Кишеньковий ніж CH Knives CH 3511-G10-blue-black

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3511-G10-blue-black

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Є в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Можна довго розповідати про те, який чудовий і цікавий ніж ховається під сухим буквено-цифровим кодом CH3511. CH3511 явно не загубиться серед інших EDCшников.

З чисто технічної точки зору CH3511 – досить якісно зроблений складник-фліппер із замком типу liner lock. Рукоять ножа складається з пари сталевих лайнерів, покритих стильними накладками з міцного композиту G10. Плашки скріплені між собою парою бонок і осьовим механізмом. Разом вони утворюють надійну, міцну конструкцію. Як і очікується від ножа такої високої якості, ніяких люфтів, зазорів і щілин в котрукции не немає. У навершя руків'я знаходяться темлячное отвір і акуратна сталева кліпса для кріплення ножа на кишеню.

Завдяки керамічним підшипників, осьової механізм спрацьовує гладко і хльостко. Сам клинок форми drop point має прямі спуски майже від обуха і акуратно зроблені невеликі підводи. Клинок виготовлений з якісної інструментальної сталі D2. Довжина клинка 90 мм, а товщина – цілих 4 мм. При таких характеристиках, та ще враховуючи сталь D2, можна з упевненістю стверджувати, що цей клинок впевнено впорається з найважчою роботою і різати при цьому буде просто чудово.

Покриття клинка – stone wash. Особливої уваги стоїть незвичайна і дуже приємна на дотик «насічка» на обуху. Ніж міцний, зручно сидить в руці і виключно резучий. Він не просто хороший, він краще, ніж від нього очікуєш. Власнику CH3511, дійсно, можна тільки позаздрити.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 26
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».