Кишеньковий ніж CH Knives CH Sultan-G10-green

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 100

Кишеньковий ніж CH Knives CH Sultan-G10-green

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Якщо ви хочете ніж, справді не такий, як у всіх? Ось саме для такого випадку і створений CH Sultan-G10. У ньому ви зустрінете всі ті ж оригінальні східні мотиви, виконані в добре відомій усім високій якості, характерному для CH Knives. Ну а G10 на рукояті і D2 на клинку роблять ціну цього ножа куди більш демократичною. Без якого-небудь помітного падіння якості. Адже витривалість і практичність G10 і відмінна міцність і резучесть D2, без сумніву, відомі всім.

Технічно CH Sultan-G10 являє собою сучасний складаний EDC ніж-фліппер із замком типу liner lock. Підшипники в осьовому забезпечують ножу легкий і безвідмовний фліп. В якості альтернативи передбачено розкриття зачепом за шпеньки. У будь-якому випадку вся механіка, типова для CH Knives, тобто — бездоганна.

Незвичайна на перший погляд вигнута східна форма клинка на практиці показує себе дивно ергономічної. Рукоять прекрасно сидить в руці, а вигнутий клинок відмінно ріже. Купити цей вкрай оригінальний складаний ніж варто тільки хоча б заради тих відчуттів, що дарує спілкування з ним. Незважаючи на всю екзотику, не забуті і такі важливі для сучасного складного ножа елементи, як темлячное отвір і низькопрофільна кліпса глибокої посадки.

CH Sultan-G10 вкрай привабливий і несподівано функціональний складаний ніж для тих, хто цінує якість і при цьому хоче чогось більшого, ніж просто сучасний утилітарний дизайн. Ну а в якості яскравого і незабутнього подарунка він буде просто чудовий! Адже важко буде знайти чоловіка, який не оцінить цей складаний ніж гідно!

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 25
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».