Тренувальний ніж Grand Way 190106-A

Довжина клинка, мм
  • 105
Матеріал клинка

Тренувальний ніж Grand Way 190106-A

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

394

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж балісонг 190106-A – тренувальний балісонг для занять фліпінгом.

Фліпінг – мистецтво вигадливих, на межі циркового жонглювання, маніпуляцій балісонгом, став у наш час мало не новим видом спорту. І справді, у людей умілих та досвідчених, ніж у руках буквально пурхає. За що він і отримав це своє прізвисько – «метелик».

В принципі, тренувальний балісонг у всьому повторює «справжній», крім одного – його меч ніколи не роблять гострим. Ні ріжучої кромки, ні вістря такого «тренажера» немає. Так що ви можете не побоюватися, що випадково пораніть себе або когось із оточуючих (а шанси на це спочатку великі). Решта – вага, конструкція, матеріали, зазвичай залишаються тими самими. І це зрозуміло, адже вам потрібно звикнути фліпувати саме метеликом, а не чимось іншим, нехай і на вигляд схожим.

Ще одним плюсом тренувального метелика є те, що він абсолютно легальний навіть у країнах із найсуворішими законами та правилами щодо ножів. Ви можете бути абсолютно будь-якого віку, зростання і ваги, знаходитися в будь-якому громадському закладі, і ваш тренувальний метелик зможе знаходитися при вас абсолютно легально. Так що ви будь-якої миті зможете вибрати хвилинку, щоб трохи потренуватися або вразити когось парочкою нових трюків.

Клинок тренувального балісонгу 190106-A цікавий ще й тим, що фактично є гребінцем. Таким чином, купуючи його, ви отримуєте і тренажер для фліппінгу, і зручний аксесуар EDC!

Одним з відомих недоліків балісонгів є поступове ослаблення та розбовтування стяжних гвинтів. Так чи інакше, це неминуче, адже чим більше ви фліппуєте, тим більшим навантаженням піддається ваш метелик. Один із способів обійти цю проблему – відмовитись від різьбових з'єднань у конструкції ножа взагалі. У тренувальному балісонгу 190106-A ручка кріпиться до клинка не стяжними гвинтами, а осями-заклепками. У ньому просто нема чому розкручуватися.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 20
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 105
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».