Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9201SRM

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9201SRM

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 300

Немає в наявності

7

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SRM – китайська торгова марка, товари якої призначені, в першу чергу, для продажу на експорт у розвинуті країни. З цієї причини, ножі цієї торгової марки відрізняються якістю не поступаються продукції іменитих західних виробників. При цьому ціна на них традиційно нижче.

Абревіатура EDC означає «Every Day Carry», що можна приблизно перевести як «для щоденного носіння. Це речі, які ви носите з собою кожен день, постійно. Тобто EDC, це ваш гаманець, ваш смартфон, ваша запальничка або навіть окуляри.
У цьому списку цілком знайдеться місце і для складного ножа. Саме компактні і легкі моделі ножів, не громіздкі, не відтягують кишені, але, по можливості, максимально гострі і резучие і відносять до ножам EDC.

висока якість матеріалів. В ножах від SRM фактично використовуються ті ж матеріали, що і в складнях відомих західних брендів. У випадку з SRM 9201, це чудово зарекомендували себе сталь D2 і композит G10. Висока якість зборки. Складні ножі від SRM виготовляються на лініях, обладнаних найсучаснішим устаткуванням. З цієї причини якість виготовлення вузлів і деталей, точність і надійність складання у цих ножів на висоті. Ці складні викликають масу позитивних емоцій, найчастіше в них просто не до чого прискіпатися.

Загальна довжина ножа 210 мм, довжина клинка – 89 мм, товщина обуху – 3.1 мм. При цьому його вага – всього 100 грам. Такий результат досягнуто завдяки грамотній і продуманій конструкції складення. Так наприклад сталеві лайнери рукояті максимально полегшені і як би втоплені в матеріалі накладок. Це позитивно позначається як на вазі, так і на товщині рукояті ножа. Ніж SRM 9201 не тільки відрізняється красивим сучасним дизайном, але і прекрасною ергономікою. Його легко носити в кишені, він прекрасно лежить в долоні, він легко відкривається і відмінно ріже.

Клинок – легкий акуратний clip point («щучка»). Спуски прямі, високі, більш ніж дві третини висоти клинка. Ріжуча кромка закінчується акуратним чойлом, що полегшує акуратну заточку. Зведення ріжучої кромки досить тонке (менше 0.5 мм), помітно збільшується в районі вістря. Ніж відмінно ріже і коле без шкоди для себе. Сталь D2 дозволяє заточити його до значної гостроти і здатна підтримувати цю гостроту досить довго.

Клинок розкривається з допомогою подпальцевого отвори. Відкривається легко і без зайвих зусиль. На внутрішній поверхні отвору сформований спеціальний східчастий «уступ», що допомагає як слід впертися пальцем і не ріжучий шкіру. Ніж просто як відкривати, так і закривати однією рукою.

В осьовому механізмі ножа розташовані шайби. При цьому по простоті і легкості роботи механізм цього ножа фактично не поступається і підшипниковий. При цьому він куди менш чутливий до засмічення. Кліпса сталева. Досить глибока. Надійно фіксує ніж на кишені. Має можливість перестановки, як на ліву, так і на праву сторону рукояті. А значить ніж однаково легко пристосувати під використання хоч лівші, хоч правші. Темлячное отвір у бэкспейсере відмінно вписується в загальний дизайн ножа. Воно досить велике, через нього буде нескладно протягнути навіть досить товстий шнур.

SRM 9201 – перш за все міський EDC. Він компактний і легкий, він не стане тягарем при постійному носінні. У нього відмінний сучасний дизайн, а отже його буде не соромно дістати навіть в оточенні справжніх ножеманов. Разом з тим ніж відмінно ріже. Він якісно зібраний і надійний.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».