Кишеньковий ніж CH Knives CH 3516-CP

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3516-CP

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

4 704

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CH Knives 3516 – стильний складаний EDC ніж високого класу. Його солідному, серйозному дизайну відповідає і висока якість збирання та матеріалів, з яких він виготовлений.

Достатньо взяти ніж 3516 у руки, і висока культура виробництва на лініях CH Knives стає видна неозброєним поглядом. Акуратно зняті з усіх ребер фаски, точне припасування всіх деталей, ідеальна робота механіки - все це не залишає і найменших сумнівів у тому, що це дійсно топовий складень.

Клинок ножа виготовлений із сталі S35VN. Ця порошкова швидкорізальна сталь – по-справжньому сучасний високотехнологічний матеріал. Корпорація Crucible Indusries представила її у 2009 році. Розроблялася сталь саме як ножова і є, мабуть, однією з найкращих в індустрії зараз. Для S35VN характерне поєднання високої твердості з достатньою в'язкістю. Сталь відмінно зберігає різкість кромки, стійка до ударних навантажень та корозії. Головний її недолік - складність виробництва, а отже, і ціна. З цієї причини ви не зустрінете S35VN у ножів не топового рівня.

Сам меч дуже близький до форми clip point. Харизму подібних ножів добре відома. У «кліп пойнтів» чимало шанувальників. Спуски у клинка прямі від верхньої третини. Довжина клинка – 96 мм, товщина у обуху – 4 мм. Так що перед нами не просто добрий різак, такий ніж буде досить універсальним (для міського EDC).

Осьовий механізм працює бездоганно (це слово часто і заслужено звучить, коли говорять про продукцію CH Knives). Ніж без проблем відкривається та закривається однією рукою. Передбачено два варіанти розкриття: лихий фліп за допомогою плавника, або за шпеньки.

Замок у ножа виконаний на кшталт liner lock. Але liner lock досить оригінальний. Обидва лайнери ручки виконані з титанового сплаву. Відповідно і пружина замку також титанова. Передбачливо забезпечена сталевим сухарем.

Поверх титанових лайнерів встановлені накладки з карбону. Карбон зовсім не ковзає у долоні. На лівій накладці в районі осьового гвинта зроблена зручна насічка під великий палець.

Така ручка явно задумана, щоб чіпляти погляд, навіть вражати. Титанові лайнери та накладки з карбону! Ця комбінація, що й казати, вселяє повагу.

У навершая знаходиться темлячний отвір та кліпса для закріплення ножа на кишені.

CH Knives 3516 – ніж високої якості. Виглядає він солідно і дуже красиво, зібраний виключно добротно. Це дійсно топова, статусна річ.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».