Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9031SRM

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 89

Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9031SRM

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 456

Немає в наявності

11

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SRM 9031 – сучасний складаний EDC ніж. SRM – китайський бренд, виробничі потужності якого базуються в китайському місті Юйлинь. Китайці заявляють, що Юйлинь – «місто клінков». Як би те ні було, ножі там виробляють дійсно давно і у великих кількостях.

SRM – постійно розвивається і прогресуюча торгова марка. Представлені у її асортименті ножі призначені для продажу в розвинені країни. Відповідно, якість їх знаходиться на високому рівні. При цьому ціна зберігається прийнятною і для нашого ринку. Це поєднання є причиною постійного інтересу до продукції даного бренду.

Що таке EDC ніж? Так прийнято називати ножі призначені для повсякденного носіння (EDC – Every Day Carry). Причому найчастіше передбачається застосування ножа в міському середовищі. Розкриття упаковок, перерізання різних шнурів і кабелів, готування імпровізованого «перекусу» – ось стихія подібних складень. Природно (раз вже ножа – «міський»), до цього функціоналу прийнято прикладати сучасний дизайн і компактність.

Характеристики і особливості дизайну складного ножа SRM 9031. Загальна довжина ножа – 210 мм, довжина рукояті – 121 мм, Вага – 150 грам. Іншими словами, габарити і вага ножа можна оцінити як середні для EDC. Також типовими для EDC можна вважати наявність темлячного отвори і сталевий кліпси. Кліпсу, при необхідності, можна приставити на потрібну власникові бік рукояті. Таким чином, SRM 9031 доповнює список ножів, однаково зручних, як право- , так і для ліворуких користувачів.

У цілому, конструкція SRM 9031 представляє типову для багатьох сучасних якісних EDC ножів конструкцію – це фліппер із замком типу liner lock виготовлений із застосуванням нержавіючої сталі і композиту G10. В осьовому механізмі ножа знаходяться підшипники, з цієї причини ніж флипует легко і лестко. Як альтернативний спосіб розкриття з обох боків клинка є шпеньки.

Клинок має оригінальну форму. Це щось середнє між геометрією типу шип фут і дроппойнтом. Вістрі ножа направлено вперед. Колоти їм можна чітко й направлено. Довга ж ріжуча кромка з легким вигином і високі прямі спуски гарантують ножу хороший рез.

Сталь 12C27 "Sandvik" є стійкою і невибагливою нержавійкою «родом» із Швеції. Ножі з цієї сталі живучі і прості у догляді. Заявлена твердість сталі становить 58-59 по Роквелу. SRM 9031 – добротний ніж для сучасного городянина. В його конструкції присутні всі випробувані технічні рішення характерні для ножів цього класу. Він досить зручний і легкий, ну а висока якість продукції від SRM взагалі не потребує додаткових рекомендацій. Цей ніж буде вам служити добре і довго.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».