Туристичний ніж Grand Way 2504 RB

Код:  336752392
Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал клинка

Туристичний ніж Grand Way 2504 RB

Код:  336752392

Є в наявності

269

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Grand Way 2504R-B – так званий тичковий ніж.

Цей тип ножів набув особливого поширення США часів золотої лихоманки, та був поширився у світі. Його прообразом, найімовірніше, є традиційний ескімоський ніж — вулу.

Головне достоїнство ножів цієї конструкції – компактність, зручність носіння, надзвичайно висока пробивна сила. Ще однією важливою позитивною якістю є той факт, що цей ніж дуже важко випустити навіть із нещільно стисненого кулака.

Відповідно до законодавства багатьох країн тичкові ножі не є холодною зброєю, а значить, для їх купівлі та носіння не потрібно жодних дозволів та документів.

Модель Grand Way 2504R-B має типову для тичкових ножів Т-різну форму. Її рукоять обмотана шнуром, який триває у невеликий темляк. Двогострий, кинджалеподібний клинок довжиною 65 мм виготовлений з нержавіючої сталі марки 440С, міцної та невибагливої.

Чорне покриття і поздовжній полегшуючий проріз у клинку надають ножу агресивного і стильного вигляду.

Grand Way 2504R-B комплектується міцними піхвами зі «шкірозамінника». Ніжні мають клапан, що закривається на кнопку і шльовку, що дозволяє носіння навіть на досить широкому ремені.

Grand Way 2504R-B - міцний маленький тичковий ніж, здатний на серйозні справи. Обійдеться він вам недорого, носити його легко та зручно. Та й у закону до нього найменших претензій. З якого боку не глянь – одні плюси.

Зацікавилися тичковими ножами? Візьміть цей, він цілком непоганий.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 38
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Довжина клинка, мм
  • 70
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Тимофій Багно
    Відгук від покупця. Продавець: Well Store

    Дуже гарний ніж, якісна сталь, але раджу купувати чохол окремо, матеріал, з якого зроблений чохол дуже легко рветься, і чохол має дуже не зручну форму. Варто купувати тільки заради ножа, але він цих грошей вартий.

    Переваги:
    Якісний ніж
    Недоліки:
    Чохол

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».