Кишеньковий ніж Bestech Knives Platypus-BG28A

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Bestech Knives Platypus-BG28A

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 496

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Platypus-BG28A – оригінальний EDC ворнклифф від Bestech Knives. Bestech Knives – китайський бренд, який спеціалізується на виробництві ножів на експорт, в розвинені країни. З цього випливає високу якість їхньої продукції, розрахованої на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна залишається більш доступною, ніж у західних брендів. Це співвідношення ціни і якості робить складні від Bestech цікавими і для нашого покупця, який бажає купити ніж брендового рівня і при цьому не переплатити.
Абревіатура EDC означає (Every Day Carry — «повсякденне носіння»). Зазвичай це поняття означає речі, які використовуються в повсякденному житті. Наприклад, набір EDC може включати в себе гаманець, друкарську ручку, ключі, годинник, окуляри та інші подібні речі.

Мається на увазі, що ніж EDC повинен бути у чому подібний до перерахованих вище предметів. Він повинен бути зазвичай легким, міцним, компактним і часто багатофункціональним. Такий ніж легко носити в (або на) кишені, на ремені або сумці. Вони повинен займати мало місця і легко і швидко вилучатись у разі необхідності.

Ворнклиф (wharncliffe) — це особлива форма клинка ножа, для якого характерні пряма ріжуча кромка і особлива форма кінчика, що сходив і формуючого вістря в точці перетину з РК. Дизайн і назва клинка залишилися, як пам'ять про лорда Ворнклиффе, що дав життя цьому типом ножів.

Клинок Wharncliffe — відмінний вибір для будь-якої задачі, де потрібна пряма ріжуча кромка. Він ідеально підходить для роботи, під час якої ви ріжете вістрям клинка, наприклад, для різання тканини або шкіри, вирізання чого-небудь з газети або журналу, розрізання упаковок. Platypus перекладається, як «Качкодзьоб». Подивіться, цей ніж дійсно чимось нагадує цього забавного звіра. А ще ми розповімо вам те, чого багато хто не знає: у качкодзьоба є кілька досить великих і гострих кігтів. Не такі гострі, як ніж, але все-таки...

Розкривається Platypus-BG28A зачепом зручного подпальцевого отвори або поштовхом плавця. Завдяки високій якості збірки і наявності підшипників в осьовому механізмі зробити це легко обома способами. Складається ніж не менш легко.
У цього ножа є замок типу Liner Lock. Він надійний і простий в обслуговуванні.

Якість збірки традиційно для Bestech — висока. Все точно підігнаний. Механіка працює легко і без затримок. З граней накладок рукояті і подпальцевого отвори зняті фаски. Зайвих щілин, зазорів, люфтів немає взагалі.
Клинок виготовлений із сталі D2. Цей сорт «полунержавеющей» стали створювався для виготовлення підшипників. Він досить твердий, і при цьому пластичний і зносостійкий. Це зробило D2 вкрай популярним в ножовий індустрії матеріалом.

Рукоять удобна и эргономична. Конструкция её стандартна — пара стальных лайнеров, покрытых накладками из стеклотекстолита G10. Материала известного прочностью и стойкостью к воздействиям среды, включая перепады температур и влажности. В бэкспейсере имеется аккуратное темлячное отверстие. Финиш клинка – сатин, выполнен качественно и радует глаз. На правой стороне рукояти расположена непереставляемая стальная клипса, которая поможет закрепить нож на кармане.

Platypus-BG28A — сучасний і якісно виготовлений EDC ніж. Він викликає тільки позитивні емоції. Їм приємно користуватися. На нього приємно дивитися. Їм приємно володіти.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».