Кишеньковий ніж Bestech Knives Arctic-BG33A-1

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Bestech Knives Arctic-BG33A-1

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Arctic-BG33A-1 - EDC фліппер від Bestech Knives. Bestech Knives – китайський бренд, що спеціалізується на виробництві ножів на експорт у розвинені країни. Якість його продукції стабільно висока, розрахована на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна залишається доступнішою, ніж у західних брендів.

EDC – це абревіатура. Вона означає (Every Day Carry - "повсякденне носіння"). Так називають речі, які людина носить із собою постійно. Наприклад, гаманець, ручку, що пише, ключі, годинники, окуляри та інші подібні речі. Ніж EDC має бути легким, міцним, компактним.

Arctic-BG33A-1 – дуже ергономічний, зручний складень. Особливо він припаде до вподоби тим, хто віддає перевагу повнорозмірним, що добре заповнюють долоню рукояті. Ніж взагалі дуже добре продуманий дизайнерами. Його зручно тримати в руці, їм зручно різати, його зручно складати та розкладати (у тому числі однією рукою). Розкривається ніж за допомогою плавника-фліппера. Підшипники забезпечують чітку та безвідмовну роботу осьового механізму. Замок типу liner lock забезпечений керамічною кулькою детенду і працює також без нарікань.

Спуски клинка високі, прямі. Є зручна точка опори для великого пальця на обусі, а також помітний чойл, що полегшує акуратне заточування клинка. Оздоблення клинка - сатинування. Сталь D2 у ножах Bestech Knives стабільно демонструє гідні характеристики. Клинки, виготовлені з цієї «інструменталки», міцні, різучі і довго зберігають гостроту заточування.

Товщина рукояті – 15.6 мм. Товщина клинка у обусі – 3.9 мм. Як видно, цей ніж перевершить по міцності більшість EDC різаків його класу. При цьому вага Bestec Arctic збережена близько 155 грам. Багато в чому це досягнуто завдяки полегшуючим отворам у рукояті. Ці отвори – свого роду візитна картка ножа, елемент дизайну. До того ж, вони можуть служити для додаткового зчеплення пальців та долоні з рукояттю.

Сам ніж, як завжди, для Bestech Knives, зібраний якісно та дуже добротно. Деталі та вузли акуратно підігнані, нічого не бовтається, з ребер сталевих лайнерів та накладок знято фаски. Такий ніж справді приємно взяти до рук.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».