Кишеньковий ніж CH Knives CH 3504-G10-JG

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж CH Knives CH 3504-G10-JG

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 560

Немає в наявності

4

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель CH3504 – EDC ніж для міських умов. Це – складник-фліппер з держаком із сталевих лайнерів, покритих накладками з текстурованого G10, клинком з сталі D2, і замком Liner Lock.

Сталь D2 є популярною серед найфмейкеров «интсрументалкой» з високим вмістом вуглецю і набором легуючих елементів, що забезпечують їй високу міцність і твердість при відносно помірній ціні. Кількісний вміст хрому в складі сплаву надає йому і деякі антикорозійні якості. В результаті ця сталь краще більшості нержавеек за своїм механічним і ріжучим властивостями, а углеродки вона перевершує стійкістю до іржавіння. Все це робить D2 вкрай популярною в якості стали для клинків середньої цінової категорії.

Всі вузли і деталі ножа старанно підігнані один до одного. Люфтів, перекосів, щілин –не спостерігається. Рукоять повнорозмірна, об'ємна у перерізі, надійно лежить в руці і дає можливість активного силового застосування ножа. Кліпса, розташована з правого боку рукояті, має низький профіль і не тисне на долоню. Підшипники, що знаходяться в осьовому механізмі, в принципі, цілком доречні в міському ножі. Вони і дають це прекрасне відчуття хлесткості і легкості фліпа, яке характерне для цієї моделі.

Клинок форми drop point має довжину 91 мм, ширину 31 мм і товщину по обуху 4 мм. Спуски ножа прямі, майже від обуха, разом зі зведенням у 0.3 мм і сталлю D2 це забезпечує ножу високі ріжучі здібності. Довжини клинка вистачає для всіх звичайних побутових завдань, а його товщина дозволить іноді витворити з його допомогою і щось екстраординарно-силове. Покриття stonewash не тільки прикрашає ніж, але і покращує захист від подряпин і іржі. На обуху клинка розташована заокруглена велика насічка. З ребер насічки і плавця зняті фаски, додатково піддані поліровці. Якість слюсарної роботи в CH3504 позитивно вражає, так і механічна частина на висоті.
Заводська заточка відрізняється бритвеної гостроти.

CH3504 є прекрасним прикладом вдалої моделі міського EDCшника. За цілком доступну ціну CH Outdoor пропонує дуже зручний і якісний ніж, який явно припаде до душі багатьом людям, які не уявляють себе без доброго ножа на кишені.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».