Кишеньковий ніж Critical Strike S 503 K

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 88

Кишеньковий ніж Critical Strike S 503 K

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 196

Немає в наявності

5

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Critical Strike S 503 – сучасний EDC ворнклифф з замком Axis Lock.

Абревіатурою EDC (Every Day Carry — «носити кожен день») прийнято називати предмети, які люди постійно носять з собою. Смартфон, запальничка, ключі, гребінець, та навіть носовичок — все це EDC. Відносять до Every Day Carry і доладні ножі. Вважається, що сучасний EDC ніж повинен бути легким, компактним, надійним. Від нього вимагається хороша резучесть, а також сучасний, актуальний дизайн. Critical Strike S 503 C — складаний ніж з клинком типу ворнклифф. Так називають клинки з довгою спрямленной ріжучою кромкою і характерно "зрізаною" формою вістря. Ворнклиффы традиційно центятся за якісний, добре контрольований рез і оригінальний дизайн. Спуски у ножа високі і прямі, а зведення досить тонка. Так що такий профіль клинка відмінно підходить для легкого міського EDC резачка.

Розкривається ніж зачепом за зручне подпальцевое отвір. Завдяки високій якості збірки і наявності підшипників в осьовому механізмі цю маніпуляцію легко виконати однією рукою. Складається ніж не менш легко. Замок типу Axis Lock зручний у використанні і надійний. Він перевершує за цим показником багато інші конструкції. Якість збірки ножа — висока. Всі деталі відмінно підігнані, з граней накладок рукояті і подпальцевого отвори зняті фаски, щілини, зазори, люфти відсутні як факт. Марка стали вказана на клинку — D2. Ця полунержавейка давно стала типовою для якісних ножів середнього цінового діапазону. Вона відрізняється міцністю, довго зберігає високу гостроту заточки, при цьому краще чинить опір корозії, ніж вуглецеві сталі.

Рукоять зручна і ергономічна. Складається вона з пари сталевих лайнерів, покритих накладками з міцного і стійкого до впливів середовища композиту G10. Накладки мають акуратну 3D обробку. Торксы, що скріплюють рукоять і фіксують бэкспейсер з акуратним темлячным отвором, втоплені в накладки впотай. Композит хорошої якості. Кольори насичені, матеріал не виглядає дешево, правильно грає на загальне позитивне враження від ножа. Фініш клинка — якісний, приємний оку сатин.

На рукояті знаходиться зручна кліпса, що дозволяє надійно закріпити ніж на кишені. Critical Strike S 503 — сучасний і якісно виготовлений EDC ніж. Акуратно підігнані деталі, зняті з граней рукояті і фаски, легко і чітко працюючий замок, не люфтящая, плавне механіка, приємний оку фініш клинка, всі ті моменти, що складаються в загальне приємне враження про ніж тут на обличчя. Цей ніж приємно тримати в руці. Цим ножем зручно користуватися. Цей ніж легко і зручно складати і розкладати. Дивитися на нього теж приємно. Зроблено все красиво, якісно, зі смаком і по розуму.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 27
Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».