Кишеньковий ніж Bestech Knives Arctic-BG33D-1

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 90

Кишеньковий ніж Bestech Knives Arctic-BG33D-1

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

2 288

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Arctic-BG33D-1 - EDC фліппер від Bestech Knives. Bestech Knives – китайський бренд, який спеціалізується на виробництві ножів на експорт, в розвинені країни. Якість його продукції стабільно висока, розраховане на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна залишається більш доступною, ніж у західних брендів.

EDC – це абревіатура. Вона означає (Every Day Carry — «повсякденне носіння»). Так називають речі, які людина носить з собою постійно. Наприклад, гаманець, друкарську ручку, ключі, годинник, окуляри та інші подібні речі. Ніж EDC повинен бути легким, міцним, компактним.

Arctic-BG33D-1 – дуже ергономічний, зручний складень. Особливо він буде до вподоби тим, хто віддає перевагу повнорозмірні, добре заповнюють долоню рукояті. Ніж взагалі дуже добре продуманий дизайнерами. Його зручно тримати в руці, їм зручно різати, його зручно складати і розкладати (в тому числі однією рукою). Розкривається ніж за допомогою плавця-фліппера. Підшипники забезпечують чітку і безперебійну роботу осьового механізму. Замок типу liner lock забезпечений керамічним кулькою детенда і працює без нарікань.

Спуски клинка високі, прямі. Є зручна точка опори для великого пальця на обуху, а також помітний чойл, полегшує акуратну заточування клинка. Обробка клинка – сатинування. Сталь D2 в ножах Bestech Knives стабільно демонструє гідні характеристики. Клинки виготовлені з цієї «инструменталки» міцні, резучи і довго зберігають гостроту заточки.

Товщина рукояті – 15.6 мм Товщина клинка в обухові – 3.9 мм Як видно, цей ніж перевершить по міцності більшість EDC різаків його ж класу. При цьому вага Bestec Arctic збережений в межах 155 грам. Багато в чому це досягнуто завдяки полегшує отворам в рукояті. Ці отвори – свого роду візитна картка ножа, елемент його дизайну. До всього іншого, вони можуть служити для додаткового зчеплення пальців і долоні з руків'ям.

Сам ніж, як звичайно, для Bestech Knives, зібраний якісно і дуже добротно. Деталі та вузли акуратно підігнані, нічого не бовтається, з ребер сталевих лайнерів і накладок зняті фаски. Такий ніж дійсно приємно взяти в руки.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».