Кишеньковий ніж Bestech Knives Mako-BG27B

Довжина клинка, мм
  • 95

Кишеньковий ніж Bestech Knives Mako-BG27B

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

3 120

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Mako-BG27B – міцний і надійний складаний універсал від Bestech. Bestech Knives – китайський бренд, який спеціалізується на виробництві ножів на експорт, в розвинені країни. З цього випливає високу якість їхньої продукції, розрахованої на прискіпливого західного покупця. При цьому ціна залишається більш доступною, ніж у західних брендів. Це співвідношення ціни і якості робить складні від Bestech цікавими і для нашого покупця, який бажає купити ніж брендового рівня і при цьому не переплатити.
Мако – агресивна велика акула тропічних морів. У цієї риби по-справжньому крутий норов. Її вважають найшвидшою акулою в світі. Під стать їй і цей ніж.

Складальні лінії компанії Bestech оснащені найсучаснішим обладнанням. З цієї причини якість ножів, що продаються під цим брендом, стабільно висока. Вузли та деталі точно підігнані, нічого ніколи не люфтить і не бовтається, всі поверхні якісно оброблені, механіка безвідмовна – все це для продукції Bestech правило, а не виняток. Матеріали, використовувані для виготовлення ножів Bestech, нічим не поступаються тим, що використовуються західними компаніями.

Так клинок Mako-BG27B виготовлений із австрійської стали K110 від металургійного концерну Böhler — Uddeholm AG . Ця сталь – приблизний аналог добре відомої D2. Вона відрізняється поєднанням відносно високих показників твердості (59-62 HRc) і хорошою в'язкості, добре тримає досить тонкі кути заточування. Накладки на рукоять виконані з відмінно себе зарекомендував композиту G10, широко застосовуваного безліччю відомих ножових брендів. Mako досить масивний, міцно зібраний складень. Якщо вам потрібен надійний ніж, придатний для самих різних робіт, то ви вже знайшли те, що шукали. При цьому вага цього ножа вдалося утримати в межах 157 грам.

Клинок – drop point з високими прямими спусками. Зведення – 0.5 мм, помітно збільшується приблизно до 0.8 у вістря. Таким чином ножем можна добре різати і колоти без страху зашкодити клинок. Яскравою рисою дизайну є протяжні (майже на всю довжину клинка) доли. Ріжуча кромка закінчується невеликим чойлом, що плавно переходить у плавець-упор. Обух клинка має товщину 3.8 мм. У рукояті на обуху є зворотний скіс з насічкою під упор великим пальцем. Іншими словами, в клинку присутня більшість сучасних конструктивних рішень, покликаних підвищити його функціональність.

Як вже згадувалося, рукоять ножа складається з пари полегшених виштамповками сталевих лайнерів, покритих накладками з G10. В торцевій частині є композитний ж бекспейсер і темлячное отвір. Кліпса сталева, глибока, не переставляти.
Осьової механізм, як зазвичай, в ножів від Bestech працює легко і безвідмовно. Фліп у ножа хльосткий і швидкий. Багато в чому завдяки парі керамічних підшипників.

Замок – перевірений роками і масової експлуатацією liner lock. На пружині є Detent ball (керамічна кулька). Він допомагає фіксувати лезо в закритому положенні, запобігає мимовільного розкриття ножа, а також зменшує поверхню тертя між пружиною і клинком при відкритті ножа. Кераміка (порівняно з нержавіючої сталлю) забезпечує менше тертя між деталями і більш плавне їхній рух відносно один одного.

Ніж в цілому можна охарактеризувати, як досить вдалу універсальну модель з серйозними заявками на надійність і міцність. Якщо це саме ті якості, які ви цінуєте, то вам варто купити саме складаний ніж Bestech Mako-BG27B, він не підведе.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.8
Довжина клинка, мм
  • 95
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».