Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9225SRM

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 85

Кишеньковий ніж San Ren Mu knives 9225SRM

Продавець:Well Store

4.5/5  ( 27 оцінок )

1 976

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

SRM 9225 – надлегкий скелетный фронт фліппер. SRM – китайська торгова марка, товари якої призначені, в першу чергу, для продажу на експорт у розвинуті країни. З цієї причини, ножі цієї торгової марки відрізняються якістю не поступаються продукції іменитих західних виробників. При цьому ціна на них традиційно нижче, ніж на вироби західних брендів.

Головна ідея, закладена в цю модель – отримати компактний складаний з мінімально можливою вагою. Дизайнерам SRM вдалося досягти поставленої мети. При загальній довжині 200 мм (довжина клинка 85 мм) ніж важить 85 р. Приблизно стільки ж важить інший компактний складаний від SRM – 9211. Рекомендуємо вам поглянути і на нього. Але SRM 9225 суб'єктивно відчувається взагалі невагомим. Так що якщо ви підшукуєте для себе легкий, але при цьому резучий і якісно зроблений складаний ніж, купити SRM 9225 буде гарною ідеєю.

Такий малий вага вдалося досягти завдяки декільком невеликим хитрощам: В рукояті ножа і клинку зроблені полегшують отвори. Вони вдало вписані в загальний дизайн ножа і виглядають дуже стильно. Такі конструкції ще називають скелетними.
Також сталеві лайнери ножа зроблені досить вузькими, ще й утопленими в матеріал накладок (G10). Це фактично не «бічні стінки» рукояті, а її жорсткий скелет. Можна сказати, що загальний девіз конструкторів цього ножа міг би звучати як: «Менше металу, більше повітря!» Ніж дійсно повітряний, ажурний, але при цьому хай вписався " в сучасний, нагадує щось з аерокосмічної галузі. Тобто, з сучасним дизайном тут теж все дуже добре. Такий ніж не соромно вийняти з кишені в пристойному суспільстві.

При цьому SRM 9225 – не просто аксесуар, це дійсно функціональний EDC ніж. Звичайно, він не призначений для суворих навантажень. Але чисто міському ножу це і не потрібно. Зате різак це просто відмінний. Розкрити упаковку, розрізати шнур або провід, допомогти приготувати бутерброд – з усіма цими повсякденними завданнями він впорається граючись.

Багато в чому за таку функціональність варто дякувати сталь D2, з якої виготовлений клинок SRM 9225. Якісні китайці з D2 відмінно ріжуть і довго не тупляться. Це вже загальновідомий факт. До того ж у цього клинка прямі спуски і досить тонке зведення. Для такого резачка це логічно.

Замок клинка – axis lock. Ніж легко відкривається однією рукою. Клинок надійно фіксується в робочому положенні. Не дивлячись на те, що в осьовому у цього ножа не підшипники, а шайби, відкривається він легко і швидко. Та й надійність ножа з шайбами в осьовому все ж вище, це також загальновідомий факт.

Відкрити ніж можна різними способами: підчепивши отвір на клинку, різким помахом, затиснувши axis lock або за допомогою фронтального фліппера. Те що у цього ножа фронтальний, а не бічній плавець також позитивно позначається на його «транспортабельності» в кишені. Обводи ножа виходять більш плавними, він ні за що не чіпляється, витягає з кишені швидко і без проблем. Тобто, враховуючи скромний вага SRM 9225 носити його можна без проблем навіть на кишені легкого літнього костюма або навіть шорт.

До речі, кліпса у ножа теж скелетна, забезпечує ножу дуже глибоку посадку. SRM 9225 майже не стирчить з кишені. Та й сама кліпса майже не привертає увагу. Особливо на тлі синіх джинсів. Як бачимо і тут все зроблено для максимальної зручності носіння.

Якщо додати до цього традиційні для SRM добротність складання, надійність і цілком доступну (при такій високій якості) ціну, то образ цього ножа буде остаточно завершено. Легкий, зручний, резучий ніж – все це про SRM 9225.

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 24
Товщина клинка, мм
  • 3.1
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».